Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης έφτασαν στα νησιά Φερόε - εντυπωσιακά βίντεο & φωτό από τον μαγικό προορισμό

Τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγος της Μίλτος Καμπουρίδης είναι ένα ζευγάρι που αγαπάει πολύ τα ταξίδια και να ανακαλύπτει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς μέσα από περιπετειώδεις αναζητήσεις. Μάλιστα πολλές φορές παίρνουν μαζί και τα τρία τους παιδιά.

Αυτή την φορά μάζεψαν λοιπόν βαλίτσες και πέταξαν για τα νησιά Φερόε, στον βόρειο Ατλαντικό ωκεανό. Το ζευγάρι μοιράζεται στιγμές χαλάρωσης από τα "παραμυθένια" και γραφικά μέρη που επισκέπτεται με τους followers του στο Instagram και αυτό το ταξίδι τους δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marinavernicos

Ήδη στα social media η φωτογράφος και δημιουργός της συλλογής Mariavernicos έχει ανεβάσει εικόνες και βίντεο από τον μαγικό αυτό προορισμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marinavernicos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marinavernicos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marinavernicos

Να πούμε μάλιστα ότι βάσει των όσων γράφει στο Instagram της έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής 133 χώρες, με την ίδια να έχει προσθέσει στην περιγραφή - πέρα από το επάγγελμά της και το "world traveler".

Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στα νησιά Φερόες έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο Κύπριος επιχειρηματίας, που μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σε 141 χώρες.

Λίγα λόγια για τις νήσους Φερόες

Οι Νήσοι Φερόες ή Φαιρόες ή Φέρο (φεροϊκά: Føroyar, δανικά: Færøerne), που σημαίνει Νησιά των Προβάτων, είναι σύμπλεγμα 18 νήσων, (17 κατοικημένες), που αποτελούν αυτόνομη κοινοβουλευτική δημοκρατία, η οποία ανήκει στο Βασίλειο της Δανίας και στο ομώνυμο αρχιπέλαγος.

Βρίσκονται στον βόρειο Ατλαντικό ωκεανό ανάμεσα στη Σκωτία, τη Νορβηγία και την Ισλανδία με συνολική έκταση 1.399 τ.χλμ. και πληθυσμό 52.967 κατοίκους, σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για το 2021.[1] Η εθνική εορτή εορτάζεται στις 29 Ιουλίου στο Τόρσχαβν και ονομάζεται Ólavsøka (Όλαφσοκα, από το όνομα του Νορβηγού βασιλιά Όλαφ Β΄ ή Αγίου Όλαφ που πέθανε στις 29 Ιουλίου 1030 στο Στίκλεσταντ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ