Η Lily Collins παντρεύτηκε: Η star του ''Emily in Paris'' νυφούλα άλλης εποχής, με δαντέλα από πάνω έως κάτω (φωτό)

Δείτε το απίστευτα ρομαντικό και vintage νυφικό της... 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η διάσημη ηθοποιός Lilly Collins, που αγαπήθηκε πολύ με τον ρόλο της στην πασίγνωστη σειρά του Netflix, ''Εmily in Paris''. 

H 32χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Κολοράντο με τον σκηνοθέτη Τσάρλι ΜακΝτάουελ. Η τελετή ήταν ιδιωτική και πραγματοποιληθηκε στο Dunton Hot Springs. 

Η κόρη του τραγουδιστή της ροκ Φιλ Κόλινς, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Σε μια από αυτές έγραψε: '' Δεν ήθελα ποτέ να σημαίνω τα πάντα για κάποιον άνθρωπο, πιο πολύ από εσένα. Και τώρα έγινα  γυναίκα σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 γίνακε και επίσημα σύντροφοι για πάντα . Σ 'αγαπώ ως το άπειρο''... 

Το νυφικό της όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες, ηταν ένα vintage-inspired νυφικό, βγαλμένο από μια άλλη εποχή,  με μακριά κάπα με κουκούλα από δαντέλα από τον Οίκο Ralph Lauren. 

Η ανάρτηση της πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης σειράς Emily in Paris, κέρδισε μέσα σε πολύ λίγη ώρα χιλιάδες likes με τα συγχαρητήρια από τους ακόλουθους της να πέφτουν βροχή.

Σε μια συγκινητική ανάρτση όμως προχώρησε και ο σύζυγός της, ο οποίος δημοσίευσε τις ίδιες φωτό στο Instagram και έγραψε: ''Παντρεύτηκα την πιο γενναιόδωρη, στοργική, όμορφη γυναίκα. Σαγαπώ.''

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019 και αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ