Με κοστούμι Armani η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας - Ο γοητευτικός σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς, την συνόδευε (φωτό)

Ελληνίδα θεά στο Φεστιβάλ Βενετίας...

Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, στην Ιταλία με αφορμή το  78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η εντυπωσιακή πρώην κριτής του GNTM βρέθηκε ανάμεσα σε λαμπερές παρουσίες και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Η ίδια βρέθηκε στην Ιταλία μαζί με την αρχισυντάκτρια τoυ Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, αφού ήταν καλεσμένη του brand Armani Beauty, που είναι ένας από τους χορηγούς του Φεστιβάλ.

Τα Insta Stories πήραν φωτιά, ενώ η Editor-in-Chief του περιοδικού έκανε μια ανάρτηση στην οποία ευχαριστεί τον οίκο Armani beauty για την πρόσκληση. 

 

Νωρίτερα η Βίκυ Καγιά και νυν παρουσιάστρια του ''Dancing with the Stars'' είχε μοιραστεί μια φωτογραφία της από τις προετοιμασίες της για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της Mostra.

 

 

Eπέλεξε ένα στιλάτο μαύρο κοστούμι από τον Οίκο Armani για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, ενώ έπιασε τα μαλλιά της πίσω σε ένα sleek κότσο. Το κόκκινο κραγιόν έκανε το look να δείχνει ακαταμάχητο. 

Σε μια άλλη φωτογραφία, βλέπουμε την Βίκυ Καγιά να δίνει στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο με φόντο τη Βενετία, ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και το photoshooting που έκανε εκεί.

Να σημειώσουμε πως η συνεργασία του οίκου Armani με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας La Biennale di Venezia διανύει την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ