Η Βασίλισσα Λετίσια επέστρεψε στα καθήκοντά της με total black σύνολο - θηλυκές γόβες & διακριτικά χρυσά κοσμήματα (φωτό & βίντεο)

 Βρέθηκε στα βραβεία Retina ECO

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να πετύχει μια κομψή εμφάνιση και το απέδειξε για ακόμα μια φορά, στην τελευταία της έξοδο.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε, μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα 6 εβδομάδων, βρέθηκε στα βραβεία Retina ECO του Ιδρύματος Giner de Los Rios. Για την περίσταση η royal επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, φορώντας ένα φόρεμα που είχε έξω τους ώμους. Ήταν στενό στη μέση και έφτανε μέχρι το γόνατο.

Συνδύασε το εκπληκτικό φόρεμα με μαύρες, γόβες από την Carolina Herrera, που έδιναν ένα πολύ θηλυκό  ύφος στο look της και μια τσάντα από το Brand Magrit.

Όσο για τα κοσμήματά της η 48χρονη βασίλισσα της Ισπανίας και μητέρα δύο παιδιών (της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας) φόρεσε χρυσά σκουλαρίκια Tous Shell και ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι από την Karen Hallam. Είχε τονίσει δε το βλέμμα της με μαύρο μολύβ, κάτι που της πηγαίνει πολύ.

Να σημειωθεί ότι η πρώην δημοσιογράφος παρουσίασε συνολικά τέσσερα βραβεία, ενώ η τελετήδιοργανώθηκε από την εφημερίδα El País σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Capgemini με σκοπό να αναγνωρίσουν τους καινοτόμους που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στο περιβάλλον.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ