Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H σημερινή μέρα έχει υψηλή ενέργεια, που καλά θα κάνουμε να την εκμεταλλευτούμε για να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Τα ξημερώματα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου κι ολοκληρώνεται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Η επιρροή της θα είναι πιο έντονη τις επόμενες δυο εβδομάδες, που μπορεί να χαρακτηριστούν ως εβδομάδες ξεκινημάτων και οργάνωσης της καθημερινότητας μας.

Αμέσως μετά το σχηματισμό της Νέας Σελήνης θα πραγματοποιήσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτωνα και μια σύνοδο με τον Άρη.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα σε όλη την ένταση, αγαπητοί μου Κριοί, η Νέα Σελήνη -και οι βοηθητικές όψεις που σχηματίζει- ευνοεί κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε έναν έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας;

Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται τα ξημερώματα και είναι απόλυτα συμβατή με το ζώδιο σας, φέρνοντας ευκαιρίες δημιουργίας, αλλά και περισσότερη τύχη στα σχέδια και τις σχέσεις σας. Κάποιοι από σας μπορεί από τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες να ετοιμάζετε έναν γάμο, μια βάπτιση ή μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει.

Είναι αλήθεια ότι με αυτό το φεγγάρι ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας όσο και τα θέματα των παιδιών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα περάσει όλη την ημέρα στο ζώδιο της Παρθένου, αφού σχηματίσει τις πρώτες πρωινές ώρες τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης. Από την άλλη, ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές, που νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ