Στέλλα: Η 18χρονη κόρη του Jean-Paul Belmondo - Σπάραξε η καρδιά της, όταν ο μπαμπάς ερωτεύτηκε στα 75 ένα κουνελάκι του Playboy

Η Στέλλα έγινε 18 χρονών ένα μήνα πριν χάσει τον πατέρα της.

Κόρη του Ζαν Πωλ Μπελμοντό, του διασημότερου μετά τον Αλέν Ντελόν ηθοποιού του γαλλικού σινεμά στις δεκαετίες του 60 και του 70, γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 2003 .

Η Stella ήταν ο καρπός του έρωτά του μεγάλου ηθοποιού Jean Paul Belmondo και της χορεύτριας Natty Tardivel .

 

 

Οι γονείς της παντρεύτηκαν το 2002 και χώρισαν το 2008, αλλά διατηρούσαν δεσμό από το 1989.

Μάλιστα οι φήμες λένε ότι η όμορφη χορεύτρια της εκπομπής Cocoricocoboy,  του είχε ζητήσει αυτόγραφο όταν ήταν μόλις 10 ετών και τον συνάντησε στο δρόμο αγκαλιά με την τότε αγαπημένη του Ούρσουλα Αντρές.

 

 

 

 

Η 18χρονη Στέλλα είναι εξαιρετική μαθήτρια, οι επιδόσεις της μάλιστα ανταμείφθηκαν από τον θρύλο του γαλλικού σινεμά και πατέρα της με ένα μεγάλο δώρο, ένα άλογο, αφού της αρέσει πολύ η ιππασία .

Πρόσφατα η Στέλλα εξομολογήθηκε στο Paris Match ότι θα ήθελε να την κρίνουν από τα δικά της επιτεύγματα και όχι από το βαρύ όνομα του πατέρα της.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι η μικρή ακόμη Στέλλα ταλαιπωρήθηκε πολύ όταν ο γόης πατέρας της παρά το προχωρημένο της ηλικίας του συνάντησε την σεξοβόμβα Barbara Gandolfi. 

Το πρώην κουνελάκι του Playboyb, 42 χρόνια νεότερη, του έκανε την καρδιά του να χτυπάει κι ας ήταν 75 χρονών .

 

 

''H Μπάρμπαρα είναι η ευτυχία μου, η δεύτερη ανάσα μου'' δήλωσε ο Ζαν Πωλ Μπελμοντό, αλλά τελικά κι αυτός ο έρωτας έληξε άδοξα, οδηγήθηκε μάλιστα στα δικαστήρια με διεκδικήσεις από την πλευρά της εκρηκτικής συντρόφου του.

Ετσι η μικρή Stella έχει στο πλάι της μόνο την αγαπημένη της μαμά αφού τα δύο αδέλφια της έχουν την ηλικία της μητέρας της …..

Τους έβλεπα μόνο στα γενέθλια και τις επετείους πώς να χτίσω σχέσεις μαζί τους, παραπονέθηκε σε μία συνέντευξή της η μικρότερη από τα παιδιά του θρύλου;

 

 

Η Στέλλα έχει όνειρα να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της ή της μαμάς της στο χορό. 

Ο καιρός θα δείξει εάν ο «ήλιος» όπως την αποκαλούσε ο μπαμπάς της θα λάμψει πραγματικά……

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ