Έγραψε ιστορία! Η συναρπαστική στιγμή που ο Ρομπέρτο Μπενίνι αφιερώνει στη γυναίκα του το βραβείο που πήρε στο Φεστιβάλ της Βενετίας (βίντεο)

Αποθέωσε-  όχι μόνο την σύζυγό του- αλλά και όλες τις γυναίκες... 

Χθες το βράδυ στη Βενετία, παραδίδοντας το Χρυσό Λιοντάρι στην καριέρα του, ο Roberto Benigni κυκλοφόρησε μία από τις πιο όμορφες ερωτικές δηλώσεις που έκανε ποτέ ένας άνδρας σε γυναίκα…

«Αυτή τη στιγμή θέλω να αφιερώσω μια σκέψη στη Nicoletta Braschi που βρίσκεται εδώ στην αίθουσα. Τα κάναμε όλα μαζί για 40 χρόνια, ξέρω μόνο έναν τρόπο να μετράω τον χρόνο: με εσένα ή χωρίς εσένα.

Χωρίζουμε αυτό το λιοντάρι, παίρνω την ουρά, για να σου δείξω τη χαρά μου, τη χαρά μου που κουνάει.  Και παίρνεις τα υπόλοιπα, ειδικά τα φτερά είναι δικά σου, γιατί αν στη δουλειά έχω κάνει πτήσεις μερικές φορές αυτό οφειλεται σε σένα, στο ταλέντο, στο μυστήριο σου, στη γοητεία σου, στην ομορφιά σου, στη θηλυκότητα σου, στο να είσαι γυναίκα.

 

 

Το να είσαι γυναίκα είναι ένα μυστήριο που εμείς οι άντρες δεν καταλαβαίνουμε. Ο Groucho Marx είχε δίκιο όταν έλεγε 'οι άντρες είναι γυναίκες που δεν τα κατάφεραν'. Και είναι η αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να είμαι σαν εσένα Nicoletta.

Αν κάτι καλό έχω κάνει στη ζωή μου, πάντα πέρασε από το φως σου. Ο δικός μας ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, στην πραγματικότητα, στην αιώνια ματιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ