Ρούμπεν Σεμέδο: Στο πλευρό του η επι δέκα χρόνια σύντροφός του ''Η Χουβιάνα δίνει δύναμη στο Σεμέδο, του συγχωρεί την προδοσία'', γράφει δημοσίευμα περιοδικού

Τι γράφουν ξένα δημοσιεύματα για την Χουβιάνα...

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακρίτρια, για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού που του αποδόθηκε μετά από καταγγελία 17χρονης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @r.semedo35__oficial

Μετά τη διάσκεψη εισαγγελέα και ανακρίτριας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Βγαίνοντας από τον ανακριτή ο 27χρονος φώναζε "Είμαι ελεύθερος" και κούναγε τα χέρια του δείχνοντας πως δεν φοράει πλέον χειροπέδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Correio da Manha η 10 χρόνια σύντροφός του ποδοσφαιριστή, Χουβιάνα είναι στο πλευρό του και στον στηρίζει..

 «Η Χουβιάνα δίνει δύναμη στο Σεμέδο, του συγχωρεί την προδοσία κι είναι δίπλα του για να τον στηρίξει» αναφέρεται ότι η Χουβιάνα μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση πήρε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα από την Πορτογαλία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ