Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται για γάμο στις 17/9 - Το παραμυθένιο σκηνικό για την Μάρτζυ και τον Τάσο (φωτό)

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο... 

Σε γάμο πολύ καλής της φίλης και συνεργάτιδας θα βρεθεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, θα βρεθεί στον θρησκευτικό γάμο της  Μάρτζυ Λαζάρου και του Τάσου Παπαπέτρου με τον οποίο πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους και ενώπιον Θεού, στις 17 Σεπτεμβρίου.

 

 

Η Μάρτζυ Λαζάρου έχει ενισχυμένο ρόλο πίσω από τις κάμερες, είναι ουσιαστικά και η μόνη από τους συμπαρουσιαστές της Ιωάννας Μαλέσκου που βρίσκεται ξανά στο πάνελ. 

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, με την Μάρτζυ Λαζάρου να εκφράζει συχνά δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram. 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Τάσος Παπαπέτρου έχουν ένα παιδάκι. Οι δυό τους αποφάσισαν μαζί με τον θρησκευτικό γάμο να κάνουν και τη βάφτιση της μικρούλας τους που ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Ιούλιο. 

 

 

 

 

Tο διπλό μυστήριο θα τελεστεί σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, με προσκεκλημένους πλήθος καλλιτεχνών, δημοσιογράφων αλλά και πρωταγωνιστών από το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ο γαμπρός είναι διεθνής διαιτητής.

 

 

 

 

 

 

Το σκηνικό θα είναι παραμυθένιο, κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενές τους φίλες Σοφία Γιαννακαρώνη, η Αγγελική Καψάλη και η Λαμπρινή Μουγγολιά ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Λυδία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ