Η Βίκυ Σταυροπούλου εύχεται στην Δανάη με ένα κείμενο όλο νόημα - την τρολάρει η κόρη της μήπως; (φωτό)

Το χιούμορ τους μοναδικό!

Η εκπομπή Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα (6/9) και η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε χθές, μέσα από το Instagram, να ευχηθεί καλή αρχή σττην κόρη της.

Η ηθοποιός, που είναι πολύ κοντά με την Δανάη Μπάρκα, ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει μπροστά από μια βάρκα με το όνομα «Δανάη».

«Το Δανναάκι μας Μπαρκάρει αύριο Δευτέρα στις 10.45 μαζί με υπέροχους συνταξιδιώτες,και εγώ ως περήφανη μητέρα δράττομαι της ευκαιρίας να της ευχηθώ να είναι καλοτάξιδη! Ξεκινώντας σε αχαρτογράφητα νερά με μια βαρκούλα απο τα ρηχά ,υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κολλήσεις σε λάσπες , να φας τα απόνερα μεγάλων πλοίων γραμμής, να μπερδευτείς σε δίχτυα που ρίχνουν ψαράδες εκεί που απαγορεύεται, να πέσεις σε βράχια , να συναντήσεις φουρτούνες ,σκυλόψαρα , τοξικά απόβλητα και άλλα πολλά..

Όταν όμως είσαι φύση ταξιδιάρα ψυχή, κι έχεις στις αποσκευές σου αλήθεια, καλοσύνη, την φρεσκάδα και την ορμή της νεότητάς σου, βρίσκεις την δύναμη να τραβήξεις κουπί και να βγεις σε αμόλυντα καθάρια καταγάλανα νερά!

Εύχομαι λοιπόν και φέτος να είσαι για όλους εμάς «μια σταγόνα χαράς σε έναν ωκεανό λύπης»!❤️ @danai_barka @pamedanai @megatvcom» έγραψε στο post της.

Δείτε επίσης: ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! Το κορίτσι - βόμβα χαράς με μια κεφάτη παρέα επιστρέφει - η Βίκυ Παγιατάκη θα λέει τα άστρα! (φωτό & βίντεο)

Και η κόρη της, με το μοναδικό της χιούμορ - που κληρονόμησε από την μαμά! - σχολίασε στα comments: «Αχ ?♥️ Πως να σε τρολαρω τώρα? Σε αγάπώ ? Σε ευχαριστώ γιατί με έμαθες κολύμπι και δεν φοβάμαι τίποτα ♥️♥️»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ