Η Μαίρη Κατράντζου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γάμου της στο δικό της account - τα μακριά τυρκουάζ σκουλαρίκια που δεν είχαμε δει

Η πιο κομψή νύφη!

Την πρώτη φωτογγραφία από τον γάμο της με τον Μάριο Πολίτη, ανέβασε στον λοαγριασμό της στο Instagram η Μαίρη Κατράντζου.

Στο eirinika σας είχαμε ήδη δείξει φωτογραφίες από τον γάμο που έγινε στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ τώρα η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους 657 χιλιάδες followers της ένα όμορφο στιγμιότυπο από την ευτυχισμένη αυτή ημέρα.

Να σημειωθεί ότι εκείνη και ο καθηγητής νευρολογίας είναι μαζί για σχεδόν για 19 χρόνια και επισημοποίησαν την σχέση τους στις 26/8. Στην εικόνα λοιπόν βλέπουμε την κομψή νύφη που επέλεξε ένα μίντι cloche φόρεμα και χαλαζί φόβες στολισμένες με κρύσταλλα Swarovski.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα μαγικά παπούτσια Roger Vivier που φόρεσε η Μαίρη Κατράντζου για το γάμο της στο Παλαιό Ψυχικό: Mεταξωτό σατέν με στρας & κρύσταλλα (φωτο)

 

Αυτό που δεν είχαμε δει όμως ήταν τα μακριά τυρκουάζ σκουλαρίκια που έδιναν άλλο τόνο στο bridal outfit της καθώς χάριζαν χρώμα στο σύνολο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ