Η πιο τρυφερή στιγμή! Ο Κώστας Σόμμερ κοιμάται αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του - η μαμά Βαλεντίνη αποκάλυψε το όνομα του μικρού (φωτό)

Τους τράβηξε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία!

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του αγαπημένη της Κώστα Σόμμερ μαζί με τον γιο τους, ανέβασε στο Instagram η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η 27χρονη make up artist έφερε στον κόσμο στις 2 Σεπτεμβρίου, το καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της. Μάλιστα υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν το ζευγάρι έκανε και τον πολιτικό του γάμο.

Ήδη ο χαρούμενος μπαμπάς μοιράστηκε πριν δύο ημέρες, στα social media και την πρώτη φωτογραφία του γιου του με τον ίδιο να γράφει  στο post του «Καλώς ήρθες στον κόσμο, καλώς ήρθες στη ζωή μας, η αίσθηση του να σε κρατάω και να σε έχω στην αγκαλιά μου, με ολοκληρώνει.

Είσαι η ζωή μου, η οικογένεια μου, όλα μου, @valentine.papadaki σε αγαπώ, γυναίκα μου, σε αγαπώ γιε μου, Σε αγαπώ οικογένειά μου, ο Θεός να με ευλογεί να σας έχω πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς ... όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα…».

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Βαλεντίνη ανέβασε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τον Κώστα Σόμμερ να κοιμάται σε μια πολυθρόνα έχοντας στην αγκαλιά του το μωράκι τους. Μάλιστα μέσα από την φωτογραφία αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στον μικό, αφού το κουβερτάκι του έγραφε πάνω «Ιάσωνας».

«Λίγους μήνες νωρίτερα είχα μείνει ξανά έγκυος και είχαμε μια δυσάρεστη εξέλιξη, αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα, 'Αγάπη μου, είναι θετικό'. Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι» είχε πει σε συνέντεξή της στο περιοδικό ΟΚ, πριν από λίγο καιρό η make up artist.

Ο Κώστας Σόμμερ από πλευράς του είχε πει ότι «σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ