Οι ερωτικές προβλέψεις (6-12/9) από την Άση Μπήλιου: Οι σχέσεις γίνονται έντονες και παθιασμένες - προσοχή στην κτητικότητα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας;

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνοντας στην επιφάνεια έντονα πάθη, αλλά και ζήλια, κτητικότητα ή εμμονές.

Από τη μία μπορεί να προσπαθήσετε να κρατήσετε καλά κρυμμένα όσα νιώθετε, αλλά από την άλλη έντονα συναισθήματα μπορεί να σας κατακλύσουν και να μην έχετε κανένα έλεγχο απέναντι τους.  Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουν τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Το κλίμα το αποφορτίζει αρκετά το τρίγωνο που θα σχηματίσει αργότερα η Αφροδίτη με τον Δία και θα φέρει όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Στις 07/09/2021 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για να μας προσγειώσει και να μας υπενθυμίσει ότι οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλιστική ματιά και να κρίνουμε με βάση την πραγματικότητα και όχι τις φαντασιώσεις ή τα όνειρα που έχουμε στο μυαλό μας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, παραμένει στο φιλικό, για εκείνη, ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 10/09/2021, προσφέροντας μια ευκαιρία για συμφιλίωση και εξομάλυνση των καταστάσεων, σε περίπτωση που κάτι δεν είχε πάει όπως το θέλαμε. Από τις 10/09/2021, όμως, το σκηνικό αλλάζει, καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού.

Οι σχέσεις γίνονται πιο έντονες και παθιασμένες και δεν αποκλείεται να αισθανθούμε την ανάγκη να αποκτήσουμε το πάνω χέρι στη σχέση μας και να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του άλλου. Ίντριγκες, κρυφοί έρωτες ή παιχνίδια εξουσίας θα έχουν τώρα την τιμητική τους. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα ζήσετε έντονες στιγμές όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, όμως προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα να χειραγωγήσετε ή να καταπιέσετε τον/την σύντροφο σας, έστω και άθελα σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις για εσάς εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας με την Αφροδίτη στον Ζυγό έως τις 10/9, καθώς και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο.

Αξιοποιήστε λοιπόν τη διπλωματία για να επιλύσετε τυχόν διαφορές και σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, ειδικά όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 6/9, όψη η οποία θα ταράξει τα νερά για τα καλά. Εάν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τότε θα σας κατακλύσουν  έντονα συναισθήματα για εκείνον/η και δεν αποκλείεται να φερθείτε με κτητικότητα και ζήλια απέναντι του/της ή αντίστοιχα εκείνος/η απέναντι σε εσάς.

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε όλη τη διάθεση να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο ή μέσα σε μια ομάδα στην οποία δραστηριοποιείστε. Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα στις 8/9 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια λόγια ή σκέψεις που θα ξύσουν πληγές, επομένως προσέξτε ιδιαίτερα τις συζητήσεις που κάνετε με το άλλο σας μισό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς στα ερωτικά, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 7/9 ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με το φλερτ, τον έρωτα και τη διασκέδαση. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες γνωριμίες, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Άλλωστε, ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και εκφραστικούς απέναντι στον/στη σύντροφο σας. Σε όλο αυτό το σκηνικό, έρχεται να συμβάλλει και η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10/9.

Η ερωτική σας ζωή αποκτά ένταση και πάθος και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον άλλον. Είναι γνωστό ότι φημίζεστε για την κτητικότητα απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας και αυτές τις ημέρες η τάση σας αυτή θα γίνει ακόμα πιο έντονη. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τις εκρήξεις ζήλιας, τότε να είστε σίγουροι πως αυτές τις ημέρες θα ζήσετε ιδανικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη παραμένει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 10/9, χαρίζοντας σας καλύτερη διάθεση, αλλά και ανάγκη για φλερτ και παιχνίδι. Μάλιστα, το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 6/9 ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή τη διάθεση και φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες, οι οποίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Είναι μια εξαιρετική συγκυρία για να κανονίσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο από το εξωτερικό. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα έρχεται για να ταρακουνήσει αυτό το αρμονικό σκηνικό. Από τη μία, τα συναισθήματα σας αποκτούν βάθος και ένταση, με αποτέλεσμα ο δεσμός σας με τον/την άλλον/η να γίνει πιο ισχυρός εάν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση. Από την άλλη, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις, ζήλια και κτητικότητα. Καχυποψία και αμφιβολίες έρχονται να κλονίσουν την εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας, ειδικά εάν υπήρχαν μυστικά τα οποία αγνοούσατε. Καλείστε να δείξετε ψυχραιμία εάν θέλετε να βρείτε μια λύση και να μην το φτάσετε στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πολυάσχολους σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 7/9. Θα έχετε ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες επαφές και νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να εξελιχθεί κάτι πολύ όμορφο σε προσωπικό επίπεδο, ή ακόμα και για μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξίδι, που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει κοντά με κάποιο άτομο. Αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε τη Δευτέρα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την ένταση και τα χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις και κρατήστε την οικογένεια σας έξω από την ερωτική σας ζωή.

Επιτέλους μετά από μια αρκετά εσωστρεφή περίοδο, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9 και σιγά-σιγά θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε χωρίς να σας βασανίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να είστε ο εαυτός σας και να μην διστάζετε να εκφράζετε τα θέλω σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μια διαρκή κίνηση τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 10/9, αλλά και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικώς να ανανεωθείτε. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 6/9, σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και καχύποπτους με τους άλλους και έτσι δεν ξέρετε εάν θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Εάν είστε σε σχέση, μια κουβέντα με το ταίρι σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο προκειμένου να λύσετε τυχόν διαφορές και να έρθετε κοντά, επομένως δεν θα πρέπει να την αναβάλλετε. Αρκεί, βέβαια, να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να είστε διαλλακτικοί.

Από τις 10/9 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, έναν από τους πιο ιδιωτικούς τομείς του ωροσκοπίου σας, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε όσους εμπιστεύεστε πραγματικά. Μπορεί να περάσετε μια πιο ήσυχη και εσωστρεφή περίοδο, μακριά από δράματα και εντάσεις, όμως τώρα θα αποδειχθεί ποιοι είναι κοντά σας και νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε ένας από τους πρωταγωνιστές της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στις 7/9 να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Καλείστε να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και στα θέλω σας, κρατώντας όμως ταυτόχρονα τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 6/9 έρχεται, όμως, για να σας κάνει να βάλετε στην άκρη τη λογική και το μέτρο που σας χαρακτηρίζει ως άτομα. Μπορεί να γίνετε κτητικοί ή ακόμα και ανταγωνιστικοί απέναντι στο ταίρι σας ή να σας κατακλύσουν αμφιβολίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Προσπαθήστε όλη αυτή την ενέργεια να την μετουσιώσετε σε έντονο πάθος και σεξουαλική διάθεση και μην μπείτε στη διαδικασία να χειραγωγήσετε τον άλλον ή να τον καταπιέσετε με τη συμπεριφορά σας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Άλλωστε, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα δεν σας επιτρέπει να συμβιβαστείτε εύκολα και να κάνετε πίσω.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10/9 σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς και εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ανάγκη να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να φλερτάρετε. Πείτε ναι σε προτάσεις για εξόδους ή ακόμα και για κοντινά ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Όμορφες, ερωτικές στιγμές σας περιμένουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, μιας και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 10/9 και μάλιστα στις 6/9 σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει για νέες γνωριμίες.

Θα σας εκπλήξει το πόσο ενδιαφέροντα άτομα μπορεί να συναντήσετε στον περίγυρο σας, τα οποία όχι μόνο θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας, αλλά είναι ικανά να διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας θα ισχυροποιήσει τα συναισθήματα σας και θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας. Έχετε ανάγκη να νιώσετε οικειότητα με αυτόν/ή που έχετε απέναντι σας και να τον/την εμπιστευτείτε.

Αν δε συμβαίνει αυτό, τότε θα γεμίσετε ανασφάλειες και θα αρχίσετε να αμφιβάλλετε για το μέλλον της σχέσης σας. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα και έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια με όπλο τη διπλωματία και τη λογική. Ωστόσο, θα είναι καλό να δώσετε προσοχή στις συζητήσεις γύρω στις 8/9, καθώς λόγια που θα ειπωθούν επάνω σε μια κουβέντα μπορεί να πληγώσουν τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φλερτ, γνωριμίες και έντονη κοινωνική ζωή υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 7/9 και εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά σε άτομα που μοιράζεστε κοινές απόψεις, ιδέες και ενδιαφέροντα, κάτι το οποίο σας διεγείρει. Το πιο σημαντικό γεγονός όμως είναι πως η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και του έρωτα, περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 10/9.

Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει κατακόρυφα και η γοητεία που εκπέμπετε είναι τόσο μεγάλη, που δύσκολα θα μπορούν να σας αντισταθούν. Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και έχετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα, είτε είστε μόνοι σας είτε σε μια σχέση. Εάν είστε δεσμευμένοι, τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Ο εγωισμός και τα δράματα δεν έχουν θέση τώρα στη ζωή σας, επομένως καλείστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με διπλωματία και αντικειμενικότητα. Να θυμάστε ότι υγιής σχέση είναι εκείνη που χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη και ισότητα και όχι εκείνη που ένας από τους δύο προσπαθεί να επιβληθεί.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ