Αλβέρτος του Μονακό: Η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του αποκαλύπτει - ο «ζεστός» πρίγκιπας, οι εντάσεις με την πριγκίπισσα Σαρλίν (φωτό)

Μίλησε για την σχέση του γιου της με τον πρίγκιπα

Την ώρα που οι φήμες περί χωρισμού του Αλβέρτου του Μονακό και της πριγκίπισσας Σαρλίν φουντώνουν, η πρώην ερωμένη και μητέρα ενός από τα εξώγαμα παιδιά του πρίγκιπα, έδωσε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η 49χρονη Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός της Air France και μετέπειτα σχεδιάστρια μόδας, έφερε στον κόσμο τον γιο της Alexandre Grimaldi-Coste τον Αύγουστο του 2003, δύο χρόνια προτού ο Αλβέρτος αρχίσει να βγαίνει με την Σαρλίν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τα γενέθλιά του με την ετεροθαλή αδερφή του, μητέρα της οποίας είναι η  Αμερικανίδα κτηματομεσίτρια Tamara Rotolo.

Η Nicole και ο ΑΛβέρτος είχαν σχέση για περίπου πέντε χρόνια με την μητέρα του Alexandre μάλιστα να γνωρίζει τότε και τον πατέρα του, πρίγκιπα Renie. Ωστόσο η αποκάλυψη για τον γιο τους έγινε το 2005 όταν η πρώην αεροσυνοδός σε μια εκρηκτική συνέντευξή της στην Paris Match αποκάλυψε ότι το παιδί ήταν του πρίγκιπα του Μονακό.

Και μπορεί στην αρχή ο γιος της Grace Kelly να μην παραδέχτηκε ότι το αγόρι ήταν δικό του, ωστόσο το επιβεβαίωσε λίγο πριν ανέβει στον θρόνο του πριγκιπάτου. Μάλιστα την επόμενη χρονιά παραδέχτηκε ακόμα πώς είχε και μια κόρη, την 29χρονη σήμερα Jazmin Grimaldi, που γεννήθηκε το 1992.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGOS (@egoslr)

 

Τις επόμενες δύο σχεδόν δεκαετίες μετά την συνέντευξή της στην Paris Match, η Coste κράτησε τον Alexandre και τα μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέρφια του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα παιδιά να μεγαλώνουν σε Νέα Υόρκη, Γενεύη και Λονδίνο.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Daily Mail, το θέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο καθώς εκείνη και ο πρίγκιπας του Μονακό, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν πρόσφατα μαζί στην Rose Ball του Μονακό.

Και όλα αυτά την ώρα που η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται ακόμα στη Νότια Αφρική όπου και ανναρώνει από λοίμωξη ΩΡΛ. Μάλιστα η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, που νοσηλεύτηκε πρόσφατα πλαλι στο νοσοκομείο, έχει να επιστρέψει στο σπίτι της από τον Ιανουάριο.

Δείτε επίσης: Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Σαρλίν - Θα γίνει "λαθρεπιβάτης" & θα επιστρέψει στο Μονακό λέει ο Αλβέρτος... (φώτο)

Τώρα η Nicole Coste μιλώντας και πάλι στην Paris Match ανέφερε ότι ο Αλβέρτος του Μονακό, παράτα όσα ακούγονται, ήταν πάντα παρών στην ζωή του γιού τους και ότι συμμετείχε σε όλα, από την εκπαίδευσή του μέχρι τα πάρτι γενεθλίων του. «Ο Άλμπερτ δεσμεύτηκε από την αρχή να είναι παρών και να φέρει σταδιακά τον γιο του στην οικογένειά του», είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι:

«Πολύ γρήγορα, με καθησύχασε όταν η πριγκίπισσα Στέφανι έγινε νονά του Alexandre. Ο Αλβέρτος κράτησε την υπόσχεσή του: τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους και είμαι πολύ ενθουσιασμένη».

«Σε αντίθεση με ό, τι έγραψαν ορισμένοι, ο Αλβέρτος ανέλαβε από την αρχή τον ρόλο του ως πατέρας και δεν έχει γίνει ποτέ οικονομική συμφωνία μεταξύ μας. Η σχέση μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη (...) Ο Αλεχανδρε κληρονόμησε την ευγένειά μου, τη μεγάλη μου καλοσύνη. Ο Αλβέρτος είναι επίσης τρυφερός, ευαίσθητος, ζεστός. Ο Alexandre μας μοιάζει πολύ. Τα πάνε πολύ καλά και είναι πολύ καλοί φίλοι. Τους αρέσει να αθλούνται μαζί και μερικές φορές να μιλούν για πολιτική ».

Να σημειωθεί ότι ο γιος της Nicole και του πρίγκιπα του Μονακό υπέγραψε συμφωνία ως μοντέλο ενώ το Φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει το πανεπιστήμιο.

Μάλιστα η μητέρα του δεν απέκλησε ο γιος της «να παίξει ρόλο στο μέλλον του Μονακό», κάτι όπως είπε εναπόκειται στον πατέρα του να αποφασίσει.

«Όσον αφορά τη Σαρλίν, αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να αποφύγω γιατί συχνά βρισκόμαστε με παράλληλο τρόπο. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν. Ποτέ δεν διαφημίστηκα ως εχθρός. Είμαι μια ευγενική γυναίκα », είπ ακόμα για την σύζυγο του Αλβέρτου και πρόσθεσε ότι:

«Δεδομένων των αντίστοιχων δεσμών μας με τον πρίγκιπα, θα έπρεπε να έχουμε φροντίσει να υποστηρίζουμε η μια την άλλη εγκάρδια. Στην περίπτωσή μας, η διπλωματία έπρεπε να επικρατήσει. Αλλά κατά την περίοδο του αρραβώνα, βίωσα πράγματα που με συγκλόνισαν».

 

 

Για παράδειγμα, άλλαξε το δωμάτιο του γιου μου, εκμεταλλευόμενη την απουσία του πατέρα του για να τον μεταφέρει στην πτέρυγα των εργαζομένων. Ως μητέρα, δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω αυτές τις ενέργειες » είπε ακόμα.

Ωστόσο, επέμεινε ότι ο γιος της έχει καλή σχέση με τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό του Ζακ, ο οποίος είναι διάδοχος του θρόνου, και την ετεροθαλή αδελφή του Γκαμπριέλα, λέγοντας ότι «παίζει με χαρά μαζί τους όταν τους βλέπει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ