Η Emily Ratajkowski στο πρώτο της catwalk μετά την γέννηση του μωρού της - η «εκρηκτική» εμφάνιση στο fashion show της Rihanna (φωτό)

Πριν 6 μήνες έγινε μανούλα!

Έξι μόλις μήνες μετά την γέννηση του γιου της η Emily Ratajkowski επέστρεψε στην πασαρέλα και περπάτησε στο catwalk του Savage X Fenty.

Ειδικότερα το 30χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο διαδικτυακό fashion show του brand της Rihanna, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί μέσα από το Amazon Prime, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η καλλονή πριν από έξι μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό Sylvester Apollo Bear, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard.

 

 

 

Η Emrata, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, φορούσε στην πασαρέλα ένα αστραφτερό μαγιό σε φούξια - μωβ χρώμα, ενώ είχε έντονο βάψιμο και ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα. Παρόλο που έγινε μανούλα πρόσφατα το σώμα της δεν έχει ίχνος παραπανίσων κιλών!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by liconne (@vsrata)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by liconne (@vsrata)

 

Την ίδια ώρα η 30χρονη έχει δημοσιεύσει στο Instagram και μια φωτογραφία για την καινούργια της Dundas x Revolve κολεξιόν.

 

«Dream team! Σα αγαπάω όλους» γράγει στο post της η  Emily Ratajkowski που έχει ξεκινήσει και το δικό της Brand με μαγιό, το Inamorata.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ