O Brad Pitt Global Ambassador για γνωστή μάρκα συσκευής καφέ - μήπως ζήλεψε τον George Clooney (φωτό & βίντεο)

Πρωταγωνιστεί σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια 

Στα χνάρια του George Clooney φαίνεται πως βαδίζει ο Brad Pitt, αφού είναι πλέον ο νέος Global Ambassador της De'Longhi.

Ειδικότερα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, πρωταγωνιστεί σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια της γνωστής εταιρίας συσκευών του καφέ.

 

 

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ οι θεατές απολαμβάνουν τον ηθοποιό στην καθημερινότητά του, από την αγορά κόκκων καφέ το πρωί, τη βόλτα κατά μήκος της ακτής του Λος Άντζελες με τη μοτοσικλέτα του, και στο βενζινάδικο πριν επιστρέψει. Στο τέλος της διαφήμισης, ο ηθοποιός χαλαρώνει μ΄ ένα φλιτζάνι φρεσκοκομμένο καφέ στο σπίτι του χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μηχανή του καφέ.

Η νέα κινηματογραφική διαφήμιση έγινε ίσως η αφορμή, ο σταρ να αλλάξει την συνήθεια να πίνει το καφέ του γρήγορα και εν κινήσει, σύμφωνα με το People.

«Η ευρωπαϊκή, και συγκεκριμένα η ιταλική ιδέα για τη δημιουργία ενός είδους τελετής που σχετίζεται με τον καφέ, μου αρέσει... Να κάθομαι στον καναπέ μου και να απολαμβάνω αληθινά τον καφέ μου», εξηγεί ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Για μένα ο καφές δεν είναι απλώς ένα ποτό. Δημιουργεί επαφές και επιτρέπει να δημιουργήσετε στιγμές για τον εαυτό σας. Αυτή η δυνατότητα να σταματώ αυτό που κάνω, να εκτιμώ τη στιγμή, και γενικά τη ζωή, το βρίσκω συγκλονιστικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο συνάδερφος και φίλος του Brad Pitt, George Clooney ξεκίνησε το 2006 να συνεργάζεται με την εταιρεία Nespresso.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ