Rege-Jean Page: O μαύρος πρίγκιπας της καραντίνας μας στο Netflix ερωτεύθηκε & βραβεύτηκε - Ο άντρας της χρονιάς από το Bridgerton (φώτο)

Ο άντρας της χρονιάς

Ο πρώην σταρ της σειράς του Netflix, "Bridgerton" Regé-Jean Page φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός   και η νέα φίλη Emily Brown εμφανίστηκαν  σε μια τοπ εκδήλωση στο Λονδίνο χέρι-  χέρι.

Η εμφάνιση του 31χρονου ηθοποιού και της συγγραφέα/αθλήτριας  στα βρετανικά βραβεία GQ Men of the Year στο μουσείο Tate Modern προφανώς επιβεβαιώνει τις φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

 

 

O Page  φόρεσε σκούρο πράσινο κοστούμι,  ενώ η  Brown άφησε το δαντελένιο μαύρο σουτιέν  της να φαίνεται  κάτω από το κομψό μαύρο σακάκι της.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κομψό χτένισμα  και μια πράσινη τσάντα που ταίριαζε με το ντύσιμο του Page

Όπως ανέφερε το Page Six τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι έπιασαν τα φλας των φωτογράφων, αγκαλιασμένο πριν ο ηθοποιός ανέβει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει, πυροδοτώντας φήμες ότι είχε σχέση με τη συγγραφέα και part time αθλήτρια του .soccer

Ο Page τότε παρέμενε "γρίφος" καθώς απαντούσε σε φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με συμπρωταγωνίστρια του στο "Bridgerton"  και να μεταφέρει τον έρωτα του στην οθόνη με την Phoebe Dynevor , στη ζωή.

Τον Ιανουάριο μιλώντας σχετικά δήλωσε: 

 

 

«Νομίζω ότι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε είναι στην οθόνη. Γι 'αυτό σας τα παρουσιάσαμε τόσο όμορφα. "

Και πρόσθεσε, "Όλες οι σπίθες πέταξαν από τα όμορφα σενάρια που μας παραδόθηκαν, και έτσι πιστεύω ότι το σπινθηροβόλο σεναριακό υλικό είναι υπεραρκετό."

 

 

Ο Page έκανε θραύση ως σέξι δούκας στη σειρά, αλλά οι θαυμαστές του απογοητεύθηκαν  όταν η εκπομπή ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν.

Πηγές είπαν αργότερα στο Page Six ότι οι δημιουργικές διαφορές ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την έξοδο του Page από το σήριαλ.

 

 

"Δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό που είχε προγραμματιστεί για τον ρόλο του για τη 2η σεζόν, κάτι που θα τον κρατούσε ως βασικό ηθοποιό  αλλά όχι ως το επίκεντρο της παράστασης", είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι "κατακλύστηκε από προσφορές" για άλλους ρόλους.

 

 

Η Ντίνεβορ παραδέχτηκε τον Μάιο ότι για εκείνη δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Page δεν θα επιστρέψει στη σειρά.

 

 

O Page δεν έφυγε παραπονεμένος από την εκδήλωση καθώς κέρδισε το βραβείο του "Άντρα της χρονιάς"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ