Η τελευταία συνέντευξη του Mad Clip & Ο σπαραγμός του γνωστού ράπερ Light φτάνοντας στο σημείο του τροχαίου (βίντεο)

Τι σημαίνει Mad Clip; 

Δείτε ένα απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Special Report o Mad Clip. Ποιος ήταν ο διάσημος τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

 

 

 

Για το καλλιτεχνικό του όνομα, Mad Clip, ο Πίτερ Αναστασόπουλος είχε αποκαλύψει: «Hταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη». Το Mad Clip προέκυψε από τα αρχικά των λέξεων της εξής έκφρασης: Money and Drugs Can’t Live in Poverty», «Λεφτά και Ναρκωτικά, Δεν Μπορώ να Ζήσω στη Φτώχεια».

Ο 34χρονος τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα 2/09 μετά από σοβαρότατο τροχαίο στη Βουλιαγμένη, με το αυτοκίνητο του να «καρφώνεται» σε δέντρο και να γίνεται μια άμορφη μάζα.

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη ο πολύ καλός φίλος του Mad Clip, o ράπερ Light. «Πάει, πάει» ακούγεται να φωνάζει ο διάσημος ράπερ, σε βίντεο  που δημοσιεύθηκε στα social media και ραγίζει πραγματικά καρδιές.

Δείτε επίσης:

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip - Τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το θάνατό του σε γάμο (φώτο - βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ