Αυτά είναι τα δύο εξώγαμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό: Ποιες είναι οι μαμάδες τους - οι σχέσεις με την πριγκίπισσα Σαρλίν (φωτό)

Η μια είναι 29 ετών και ο άλλος 18!

Τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον ετεροθαλή αδερφό της, Alexandre Grimaldi-Coste, αποκάλυψε η Jazmin Grimaldi, ένα από τα δύο εξώγαμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

Η 29χρονη πέρασε μαζί με τον Alexandre τα 18α γενέθλιά του και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια να γράφει στο post της «Είναι ημέρα γιορτής! Χρόνια πολλά μικρέ μου αδερφέ».

Μπορεί η Jazmin και ο Alexandre να μην έχουν την ίδια μητέρα, ωστόσο φαίνεται ότι οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Βλέπετε ο 63χρονος σήμερα πρίγκιπας του Μονακό - γνωστός για την "άσταστη" ζωή του - απέκτησε την 29χρονη με την Αμερικανίδα κτηματομεσίτρια Tamara Rotolo.

Ο γιος της Grace Kelly είχε σχέση με την μητέρα της για περίπου τρεις μήνες, το 1991 και με την Jazmin να έρχεται στον κόσμο το 1992.

Όσο για την μητέρα του δεύτερου εξώγαμου παιδιού του, αυτή είναι η πρώην αεροσυνοδός της Air France  Nicole Coste, η οποία κατάγεται από το Τόνγκο. 

Ο Αλβέρτος και η Coste γνωρίστηκαν το 1997 και οι φήμες θέλουν τους δυο τους να είχαν κρυφό δεσμό για αρκετά χρόνια. 

Και μπορεί στην αρχή ο πρίγκιπας του Μονακό να μην ήθελε να αναγνωρίσει κανένα από τα δύο εξώγαμα παιδιά του, ωστόσο στην περίπτωση της Jazmin κατέληξε τελικά να επιβεβαιώσει ότι είναι κόρη του όταν η ιστορία έγινε γνωστή στον Τύπο. 

Όσον αφορά για τον γιο του ο Αλβέρτος αντιστάθηκε στους ισχυρισμούς ότι το αγόρι ήταν δικό του, ακόμη και όταν μια εξέταση DNA απέδειξε ότι ο πρίγκιπας ήταν ο πατέρας του. Ήταν λίγο πριν την ενθρόνισή του το 2005 όταν παραδέχτηκε τελικά ότι ο Alenandre είναι το βιολογικό του παιδί, σύμφωνα με το nowtolove.com.au.

Δείτε επίσης: Βρήκε ξανά την πριγκίπισσα Σαρλίν ο Αλβέρτος του Μονακό, μετά από 3 μήνες! Οι φωτό από τη Νότια Αφρική, με τα δίδυμα παιδιά τους

Πλεόν φέρεται να έχει σχέσεις με μεγάλη του κόρη και τον διο του, ειδικά από όταν απέκτησε τους νόμιμους κληρονόμους του το 2014. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβέρτος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχουν δύο δίδυμα παιδιά, την 6χρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ.

Μάλιστα τα δύο πριγκιπόπουλα φέρονται να έχουν καλές επίσης σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια τους, με πηγή να αναφέρει το 2019 στο Woman's Day οτι η Σαρλίν στην αρχή δεν ήταν χαρούμενη με το γεγονός ότι ο άντρας της είχε δύο παιδιά από άλλες σχέσεις, ωστόσο όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα, που είναι και οι βασιλικοί κληρονόμοι, «ήθελε να μεγαλώσουν γνωρίζοντας τον αδελφό και την αδελφή τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ