Η Βίκυ Καγιά έβγαλε τις ποδάρες, της φόρεσε το τελευταίο μαγιό της σεζόν & ετοιμάζει βαλίτσες - 6η χρόνια Shopping Star (φωτό - βίντεο)

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας...

Ένα ήρεμο καλοκαίρι με την οικογένειά της πέρασε η Βίκυ Καγιά, όμως τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω στις υποχρεώσεις της και τα επαγγελματικά της. 

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ διαφορετικό για αυτήν, αφού δεν βρισκόταν στις audition για το GNTM. Όπως έγινε γνωστό πριν από αρκετό καιρό η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται πλέον στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας. 

 

 

Τον Απρίλιο του 2021 έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια θα αναλάβει το "Dancing With The Stars", που πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν μέσα από τον δέκτη του Star, ενώ θα συνεχίσει την παρουσίασης της μεσημεριανής εκπομπής "Shopping Star".

Βίκυ Καγιά δίνει καθημερινά τις πολύτιμες στυλιστικές συμβουλές της! Μοιράζεται μικρά μυστικά styling. Τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

 

 

 

 

«Shopping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

 

 

 

 

 

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star; Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Star! Πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 16.00!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ