Το Χρυσό Κλειδί του Δήμου Ερμιονίδας στη Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη: Η μεγάλη τιμή & η εντυπωσιακή ανταπάντηση (φώτο)

Εξέφρασαν όλοι την ευγνωμοσύνη τους για όσα έχει προσφέρει στον τόπο 

Ανήμερα της μεγάλης εορτής του πολιούχου του Κρανιδίου, Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Δήμος Ερμιονίδας βράβευσε την ευεργέτιδα και συντοπίτισσα, Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, προσφέροντάς της το Χρυσό Κλειδί του Δήμου.

Στην σεμνή τελετή που διεξήχθη στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, ο δήμαρχος της περιοχής, κ. Γεωργόπουλος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο και την προσφορά της, και την ευχαρίστησε θερμά, για όσα έχει προσφέρει στον τόπο, στην χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού διάβασε την απόφαση, παρέδωσε τον τιμητικό πάπυρο στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος παρέδωσε το Χρυσό Κλειδί στην ευεργέτιδα της περιοχής.

Απ’ την πλευρά της χάρισε ένα χρυσό στεφάνι ως ανταπάντηση της μεγάλης τιμής που της έκανε ο Δήμος Ερμιονίδας.

Επίσης, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, χάρισε από ένα άγαλμα με το σύμβολο του Ιδρύματος «Ελπίδα», στους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Ερμιονίδας, παρέδωσαν στην τιμώμενη, πίνακα ζωγραφικής και εικόνα που έχουν φιλοτεχνήσει, αποκλειστικά για εκείνη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχει προσφέρει στον συγκεκριμένο τόπο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ