Πώς θα είναι ο Σεπτέμβριος του 2021 αστρολογικά; Ποια είναι η αλλαγή που έρχεται στην καθημερινότητά μας;

Η πρώτη σημαντική ένδειξη αλλαγής προτεραιοτήτων στην καθημερινότητα μας έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 7/9 

Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελειώνει ουσιαστικά ακόμη και οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά με τόσους πλανήτες στην Παρθένο η δουλειά, οι σπουδές, η υγεία, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, κλέβουν την προσοχή από τις παραλίες και τις διακοπές του καλοκαιριού. Βέβαια, ουσιαστικά η λήξη του καλοκαιριού δεν έρχεται όταν μπαίνει ο Σεπτέμβριος, αλλά όταν ο Ήλιος περάσει στον Ζυγό και φτάσουμε έτσι στη φθινοπωρινή ισημερία, που φέτος είναι στις 22/09/2021. Το φετινό καλοκαίρι είχε ένα έντονα χαοτικό στοιχείο και σίγουρα δεν ήταν το ανέμελο και ξένοιαστο καλοκαίρι που θα επιθυμούσαμε. Ιδιαίτερα ο μήνας Αύγουστος, όπως άλλωστε σας είχα περιγράψει και στην αντίστοιχη εισαγωγή για τον μήνα, δοκίμασε για τα καλά τη χώρα μας. Ο Σεπτέμβριος είναι σαφώς πιο ήπιος μήνας, μολονότι δεν στερείται δυσκολιών.

Η Νέα Σελήνη της αναδιοργάνωσης

Η πρώτη σημαντική ένδειξη αλλαγής προτεραιοτήτων στην καθημερινότητα μας έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Η πιο σημαντική της όψη είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει ότι παγκοσμίως οι άνθρωποι θα εστιάσουν περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τα θέματα του περιβάλλοντος. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την καθημερινότητα μας, να υιοθετήσουμε μια πιο υγιεινή προσέγγιση στον τρόπο που διατρεφόμαστε και ζούμε, να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες μας, να καθαρίσουμε τον χώρο του σπιτιού διώχνοντας ή χαρίζοντας ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πλέον, καθώς ένας οργανωμένος και καθαρός χώρος θα βοηθήσει και το μυαλό μας να λειτουργεί καλύτερα. Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια καλή αφορμή για να εγκαινιάσουμε νέες δραστηριότητες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να κάνουμε νέα πλάνα, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Καθώς το ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στην υγεία, τη δουλειά, τις σπουδές, το περιβάλλον, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ