Ο Άκης Πετρετζίκης πήγε διακοπές με τη γυναίκα του & το παιδί τους - Το κορμί σπαθί του δημοφιλέστατου σεφ με τους 1,7 εκατ. ακολούθους

Δείχνει το σώμα του και το Instagram παραληρεί....

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες ο Άκης Πετρετζίκης, αφού πρόσφατα έγινε μπαμπάς. Ο πασίγνωστος σεφ και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι , ολοκληρώνοντας έτσι τον έρωτά τους. 

Αν και ο Άκης δεν θέλει α μοιράζεται πολλά από την προσωπική του ζωή, χθες ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε με το ''τσουρεκάκι΄΄ του. 

Βέβαια αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι το απίστευτα γυμνασμένο σώμα του. Ένα ουάου αναφωνήσαμε όλες όες είδαμε τους κοιλιακους σου Άκη μου! 

Σε απόλυτα καλοκαιρινό mood ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε πώς περνάει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και το Instagram… χάζεψε.

 

 

“Καλό χειμώνα από εμάς.Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά” έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Με βουτιές σε πισίνες και πόζες με την αγαπημένη του αποχαιρετά το καλοκαίρι και ανυπομονεί για τον χειμώνα που έρχεται... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ