Αυτά είναι τα μαγικά παπούτσια Roger Vivier που φόρεσε η Μαίρη Κατράντζου για το γάμο της στο Παλαιό Ψυχικό: Mεταξωτό σατέν με στρας & κρύσταλλα (φωτο)

Υπέροχες νυφικές γόβες... 

Τα επιλέγουν οι διάσημες ανά τον κόσμο για το γάμο τους.

Μιλάμε για τα παπούτσια του γαλλικού οίκου Roger Vivier  που η δημοφιλέστατη διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου επέλεξε ένα σατέν λευκό παπούτσι για το κομψό stylish νυφικό της. 

 

Οι συγκεκριμένες νυφικές γόβες είναι φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητος μεταξωτό σατέν και υπάρχουν διαθέσιμες σε τρία χρώματα: λευκό, ασημί και μαύρο.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Παντρεύτηκε η Μαίρη Kατράντζου: Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της διεθνούς σχεδιάστριας μόδας με τον καθηγητή νευρολογίας Μάριο Πολίτη (φωτό)

Δείτε επίσης:Η Mary Katrantzou ανεβάζει τις "δικές της εικόνες" από την επική βραδιά της στο Ναό του Ποσειδώνα - Οι συγκλονιστικές δημιουργίες κάνουν το γύρο του κόσμου (φώτο)

To τακούνι τους είναι 10 πόντοι, κλασσικό και κομψό ταιριάζει απόλυτα με το εξαιρετικά μίνιμαλ νυφικό sur mesure της Mary Katrantzou .

Αυτές οι bridal γόβες κοστίζουν 1690 ευρώ, και αποτελούν το εμβληματικό ζευγάρι - παραλλαγή - παπούτσια που δημιούργησε πριν από πολλά χρόνια ο ίδιος ο Γάλλος υποδηματοποιός Roger Vivier για το Moulin Rouge και τις χορεύτριες του.

Παραμένουν οι γόβες που προτιμούν οι celebrities είτε ετοιμάζονται να παντρευτούν είτε θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Χθες, λίγο πριν από το γάμο της η Μαίρη Κατράντζου και οι φίλες της αναρωτιόντουσαν ποιο ήταν το κατάλληλο ζευγάρι για να συνοδεύσει το Tailor made midi wedding dress της .

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ