Το βίντεο της ημέρας: Αγρότης σχημάτισε μια πελώρια καρδιά με τα πρόβατά του - «δεν μπορούσα να πάω να την δω, να της πω αντίο»

Φόρος τιμής στην αγαπημένη του θεία που «έφυγε» από καρκίνο

Το βίντεο της ημέρας έρχεται από την Αυστραλία, όπου ένας αγρότης κατάφερε να σχηματίσει με τα πρόβατά του μια πελώρια καρδιά και να γίνει viral!

Ο λόγος για τον Ben Jackson που «παγιδεύτηκε» στη Νέα Νότια Ουαλία και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία της θείας του, η οποία μετά από σχεδόν δύο χρόνια έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία ο Ben δεν ήταν στο πλευρό της θείας του τις τελευταίες της στιγμές και έτσι αποφάσισε να κάνει μια κίνηση αγάπης, σχηματίζοντας την καρδιά με τα πρόβατά του. Όσο για το πώς το κατάφερε αυτό, η τεχνική του ήταν απλή! Έβαλε σιτηρά σε σχήμα καρδιάς σε ένα από τα χωράφια του και άφησε ελεύθερο το κοπάδι του ώστε να παέι να τα φάει.

Το βίντεο που τραβήχτηκε με drone είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ ο κτηνοτρόφος το έστειλε στους συγγενείς του που κατάφεραν να βρεθούν στην κηδεία της αγαπημένης του θείας.

«Δεν μπορούσα να πάω να την δω, να της πω αντίο. Ένιωθα απελπισμένος, αβοήθητος – δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω. Αλλά αποφάσισα να κάνω μια τεράστια καρδιά στο έδαφος με τα σιτηρά, η οποία όμως ωχριά μπροστά στην καρδιά της θείας μου» είπε ο ίδιος στο BBC.

«Η θεία μου θα ήταν περήφανη αν έβλεπε τόσους πολλούς ανθρώπους να χαμογελούν και να απολαμβάνουν την καρδιά που δημιούργησα γι’ αυτήν. Είναι απλά αγάπη. Η αγάπη είναι συγκλονιστική» είπε ακόμα ο Ben που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ανάλογα «έργα» με τα πρόβατά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ