Επέτειος γάμου για την Τατιάνα Μπλάτνικ & τον πρίγκιπά της: «11 χρόνια ευτυχίας» - το υπέροχο νυφικό, ο κομψός γαμπρός Νικόλαος (φωτό)

Η γνωριμία και ο λαμπερός γάμος στις Σπέτσες

Την επέτειο των 11 χρόνων γάμου τους γιορτάζουν ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ, που μοιράστηκαν στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες από την όμορφη εκείνη ημέρα.

Ήταν στις 25 Αυγούστου του 2020 όταν η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας - Μαρίας, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λαμπερός τους γάμος έγινε στις Σπέτσες στη Μονή του Αγίου Νικολάου με τον Νικόλαο να φτάνει δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι. Να σημειωθεί ότι η οικογένειά του διατηρεί σπίτι εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών και οι υψηλοί προσκεκλημένοι δοκίμασαν από τον εκλεκτό μπουφέ, που περιλάμβανε από μεσογειακές νοστιμιές, μέχρι παραδοσιακές, ελληνικές γεύσεις.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theroyalwatcher

Το νυφικό της Τατιάνας ήταν δια χειρός Angel Sanchez, ενός μεγάλου Οίκου από την Βενεζουέλα, την χώρα όπου γεννήθηκε.

Κομψός και ο γαμπρός, είχε φορέσει ένα γκρι σμόκιν με ασορτί γιλέκο και γαλάζια γραβάτα.

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού για την επέτειου 11 χρόνων γάμου

Με αφορμή την επέτειό τους λοιπόν, τόσο ο Νικόλαος, όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τον γάμο τους συνοδεύοντας τις αναρτήσεις τους με τρυφερά λόγια.

«Χαρούμενη επέτειο. Στην υγειά ενός ακόμη ταξιδιού γύρω από τον ήλιο. Σε ευχαριστώ για τη ζωή μαζί μου» έγραψε η Μπλάτνικ στο post της.

Από πλευράς του ο αγαπημένος της σύζυγος έγραψε: «Χαρούμενη επέτειο. 11 χρόνια ευτυχίας, ανυπομονώ για τα επόμενα 11 χρόνια».

Η γνωριμία του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ

Η Τατιάνα γνώρισε τον πρίγκιπα Νικόλαο της Ελλάδας το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια. Το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

 

Δείτε επίσης: Τι φόρεσαν στο γάμο του Νικόλαου & της Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες η βασίλισσα Άννα Μαρία, Margrethe, Σοφία της Ισπανίας & Λετίσια (φωτό & βίντεο)

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ