Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

«Το Κορίτσι του Καιρού»: Το αγαπημένο κοινωνικό μυθιστόρημα του καλοκαιριού από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου (βίντεο)

«Σε κανένα σπίτι να μη συμβεί...»

«Σε κανένα σπίτι να μη συμβεί… η Στεφανία να εργάζεται ξανά και ο άντρας της να αναγκαστεί να μένει στο σπίτι, χωρίς δουλειά. Όμως, ενός κακού, μύρια έπονται…»

«Το Κορίτσι του Καιρού», εκδόσεις Ψυχογιός, είναι ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα για την πολυπλοκότητα των σχέσεων. Παρουσιάζει την αντιστροφή των ρόλων σε ένα ζευγάρι που προκαλείται από μεγάλες ανατροπές στη ζωή του. Ποια διλήμματα αντιμετωπίζει το ζευγάρι όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια στη σχέση του;

“Το Κορίτσι του Καιρού”, περίληψη του μυθιστορήματος

Την ημέρα που η Στεφανία ξαναπροσλαμβάνεται, για ένα καλοκαίρι, στην παλιά της δουλειά στην τηλεόραση ως εκφωνήτρια του καιρού, ο άντρα της ο Θοδωρής, χάνει τη δική του.

Τώρα οι ρόλοι αντιστρέφονται. Εκείνη φέρνει τα λεφτά στο σπίτι, ενώ εκείνος σιδερώνει, μαγειρεύει μπιφτέκια και πηγαίνει τα παιδιά στη στάση για να περάσει το σχολικό.

Στο μεταξύ, η Βάλια, εκπαιδευόμενη στην εταιρία όπου δούλευε ο Θοδωρής, έχει βάλει στο μάτι τον γοητευτικό πρώην συνάδελφό της. Την ίδια εποχή, ξαναγυρίζει, διεκδικώντας την αγάπη του γιού του, ο πατέρας του Θοδωρή, που είχε φύγει από το σπίτι, εγκαταλείποντας γυναίκα και γιο, τεσσάρων ετών τότε.

Αλλά και ο οικονομικός διευθυντής στο κανάλι, όπου εργάζεται η Στεφανία, θεωρεί αυτονόητο πως κάθε εργαζόμενη πρέπει να ανταποκριθεί στις ερωτικές του προτάσεις. Η δε προϊσταμένη της, θέλει να τη βγάλει από τη μέση για να βάλει στη θέση της τη βαφτισιμιά της.

Οι πειρασμοί, οι δυσκολίες, τα μυστικά, έρχονται από παντού. Η αντιστροφή των ρόλων κινδυνεύει να διαλύσει το γάμο του ζευγαριού. Πόσο ευάλωτοι είναι στις αλλαγές; Άραγε, θα επαναλάβουν τα λάθη των γονιών τους ή θα προχωρήσουν στη ζωή μέσα από δυνατούς δεσμούς αγάπης;

Μπορείς να βρεις το μυθιστόρημα «Το Κορίτσι του Καιρού», όπως αναφέρει και το tsemperlidou.gr σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online βιβλιοπωλεία, εκδόσεις Ψυχογιός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ