Αν αντέχετε, δείτε το βίντεο: Ο αλιγάτορας αρπάζει την κοπέλα που τον φρόντιζε, ο «σούπερμαν» την σώζει, παλεύει με το ερπετό και...

Είχε άγιο...

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει δημοσιεύσει στο Facebook επισκέπτης του κέντρου ερπετών, Scales & Tails στην Γιούτα, των ΗΠΑ.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα μια υπαλληλος του κέντρου κάνει παρουσίαση σε ενήλικες και παιδιά, όταν ο αλιγάτορας της αρπάζει το χέρι και την σέρνει μέσα στο νερό!

Η γυναίκα προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη, ενώ την ίδια ώωρα ακούγεται ένα παιδάκι να φωνάζει τρομαγμένο με το σκηνικό.

Ωστόσο σαν άλλος «σούπερμαν» ένας άντρας, που σύμφωνα με το kktv.com ήταν επίσης επισκέπτης του κέντρου ερπετών, μπαίνει μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που κρατούσαν τον αλιγάτορα, πηδάει πάνω στο ερπετό και προσπαθεί να το κρατήσει όσο η γυναίκα παλεύει να απεγκλωβίσει το χέρι της.

Ο Shane Richins, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σε συνέντευξή του τη Δευτέρα ότι η υπάλληλος πήγε να ταΐσει τον αλιγάτορα ως συνήθως, αλλά αυτή τη φορά το ερπετό «έγινε λίγο πιο ασταθές».

Ακόμα είπε ότι το κέντρο κανονικά έχει μια αυστηρή πολιτική που προβλέπει να υπάρχει και δεύτερος χειριστής όταν οι υπάλληλοι εργάζονται με τους αλιγάτορες. Αλλά αυτό δεν εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, εάν ο εργαζόμενος δεν σχεδιάζει να εισέλθει στο περίβλημα.

Ο άντρας, που σύμφωνα με τις αναφορές, ονομάζεται Donnie Wiseman, φώναξε «έχουμε πρόβλημα εδώ» πριν πηδήξει μέσα για να σώσει την γυναίκα. Πήδηξε πάνω του ενώ η υπάλληλος έδινε σε εκείνον και έναν ακόμα άντρα που έσπευσε να βοηθήσει, οδηγίες για το τι να κάνουν.

Η σύζυγός του, η οποία έχει προϋπηρεσία στη νοσηλευτική, στη συνέχεια έδωσε στην κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση τις πρώτες βοήθειες πριν φτάσουν στον χώρο οι γιατροί.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ