Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια αίσθηση άγχους - ας μην είμαστε βιαστικοί

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό στη διάρκεια της ημέρας και η πιο σημαντική της όψη είναι η αντίθεση με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που όπως σας εξήγησα και χθες δημιουργεί κάποια αίσθηση άγχους, αλλά και προβλήματα στο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα στην επικοινωνία με τους άλλους.

Ας μην είμαστε πολύ βιαστικοί στην κρίση μας για τους άλλους κι επίσης ας διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε για να μην παραπλανηθούμε. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν μια πιο πολυάσχολη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, κάνοντας τις προσωπικές σας υποθέσεις προτεραιότητα της ημέρας. Καθώς όμως η Σελήνη έρχεται σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα στη σχέση σας, είτε με τον σύντροφο σας είτε με κάποιον στενό φίλο ή συνεργάτη.

Ενδεχομένως να έχετε έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπετε τα πράγματα ή μια διαφορετική άποψη για το πώς πρέπει να προχωρήσει κάποιο θέμα και να υπάρχει κάποια κόντρα. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα όμως. Σήμερα προσέξτε αρκετά και τα λάθη ή τις παρανοήσεις σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σας, ειδικά τις πρωινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται σήμερα όπως σας εξήγησα και χθες, μπορεί να δημιουργεί σύγχυση σε κάποιες σχέσεις. Το θέμα σήμερα είναι να δείτε πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες που έχετε από τους συνεργάτες ή από τη δουλειά σας γενικότερα.

Αν έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ανίκανοι, απλώς εσείς μπορεί να έχετε υπερεκτιμήσει τις ικανότητες τους και να απογοητεύεστε.

Σιγά σιγά από αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και δεν θα έχετε τόσα πολλά ερωτηματικά. Η Σελήνη στον Κριό στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, όπως σας εξήγησα και χθες, δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο κυρίως στο μυαλό σας. Έτσι, τις πρωινές ώρες μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και γενικώς ας είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες της δουλειάς, τόσο αναφορικά με τους συνεργάτες όσο και με το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια ασυμφωνία ανάμεσα σε σας κι ένα φιλικό σας πρόσωπο ή και με τον σύντροφο σας, όχι όμως για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Παρόλα αυτά, σήμερα αποφύγετε να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε κάτι οικονομικό. Καλύτερα να το αναβάλλετε από αύριο που θα είναι πιο σταθερές και ξεκάθαρες οι συνθήκες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ