Μετά την Audrey Hepburn & την Lady Gaga η Beyoncé ποζάρει με το μεγαλύτερο κίτρινο διαμάντι του κόσμου (φώτο-βίντεο)

Το έχουν φορέσει πριν από την Beyonce μόνο τρεις γυναίκες 

Ο οίκος Tiffany & Co αποκάλυψε την πρώτη καμπάνια του με πρωταγωνιστές τους Beyoncé και Jay-Z και εκτός από το διάσημο ζευγάρι, στις εικόνες παρουσιάζεται επίσης έργο τέχνης του Jean-Michel Basquiat.

Ο πίνακας με τίτλο Equals Pi, χρονολογείται από το 1982 και ο οίκος πολυτελών κοσμημάτων τον αγόρασε πρόσφατα από συλλέκτη.

 

 

Η Beyoncé και ο Jay-Z παραβρέθηκαν στην παρουσίαση της καμπάνιας των κοσμημάτων  της Tiffany & Co.  για το φθινόπωρο 2021, με τίτλο  About Love.

 

 

Το ζευγάρι , ντυμένο στα μαύρα, εμφανίζεται μπροστά από τον πίνακα Equals Pi (1982) του Jean-Michel Basquiat

 

 

Η Beyonce φοράει το θρυλικό  κίτρινο Tiffany Diamond, το οποίο ζυγίζει 128,54 καράτια και το έχουν φορέσει μόνο τρεις άλλες γυναίκες.

 

 

Η πρώτη που φόρεσε το εντυπωσιακό κόσμημα ήταν η διάσημη Audrey Hepburn.

 

 

Ακολούθησε η Lady Gaga στα Όσκαρ του 2019 . Η Beyonce είναι η τέταρτη γυναίκα που φοράει το διαμάντι και η πρώτη μαύρη.

 

 

 Η καμπάνια επίσης περιλαμβάνει ένα φιλμ στο οποίο η Beyonce τραγουδάει το  “Moon River” από το  Breakfast at Tiffany’s, σε σκηνοθεσία Emmanuel Adjei, αναφέρει το αμερικάνικο Elle.

 

 

. Ο Alexandre Arnault, εκτελεστικός αντιπρόεδρος προϊόντων και επικοινωνιών της Tiffany & Co.,έκανε  μια δήλωση σχετικά με την καμπάνια της Beyoncé και του Jay-Z.

 

 

«Η Beyoncé και ο Jay-Z είναι η επιτομή της σύγχρονης ιστορίας αγάπης», είπε ο Arnault. «Ως φίρμα  που υποστήριζε πάντα την αγάπη, τη δύναμη και την έκφραση του εαυτού μας, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πιο εμβληματικό ζευγάρι που να αντιπροσωπεύει καλύτερα τις αξίες της Tiffany. Είναι τιμή μας να έχουμε τους Carters  ως μέλη της οικογένειας Tiffany  ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ