Ιταλία - Γυναικοκτονία: 26χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της - Οι απειλές στο facebook τα νταϊλίκια και το παρελθόν του επικηρυγμένου (φώτο)

Βρέθηκε απαγχονισμένος μετά από άγριο ανρωποκυνηγητό. 

Άλλη μία νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα του "θερμόαιμου" και "νταή" συντρόφου της.Το ανθρωποκυνηγητό για τον πρώην φίλο της Vanessa Zappalà είχε ως αποτέλεσμα αυτός να βρεθεί νεκρός.

Η 26χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της στο χωριό 'Ατσι Τρέτσα, κοντά στην Κατάνη της Σικελίας.

Ο δράστης ήταν  ο Antonino Sciuto, είναι 38 ετών, είναι από το San Giovanni la Punta και ήταν  έμπορος αυτοκινήτων

Στην Ιταλία είχε  ξεκινήσει άγριο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του καθώς μετά το έγκλημα, διέφυγε και κρυβόταν οπλισμένος.

Acireale Social/Facebook

 

Ο δράστης, 38 χρόνων, πυροβόλησε και σκότωσε την κοπέλα την ώρα που εκείνη περπατούσε ανέμελα σε κεντρικό δρόμο του χωριού μαζί με μια φίλη και την ξαδέρφη της.

Έπειτα από έρευνες που κράτησαν δεκαέξι ώρες, οι καραμπινιέροι βρήκαν τον δολοφόνο απαγχονισμένο μέσα στο χωράφι ενός θείου του. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι φίλες της Βανέσα κατέθεσαν στους εισαγγελείς ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν συνεχείς απειλές και παρενοχλήσεις από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν ήθελε να δεχθεί την απόφασή της να χωρίσουν.

Roberta Bruzzone Psicologa e Criminologa/Facebook

Η 26χρονη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές την βίαιη και απειλητική αυτή συμπεριφορά, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να μπορέσει να προστατέψει την ζωή της.

Σύμφωνα με το La Sicilia, μετά την καταγγελία της κοπέλας είχαν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες στον δράστη, για βίαιη συμπεριφορά και κυνηγητό με απειλές εναντίον της συντρόφου του, και ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον ανακριτή να του επιβληθεί η ποινή του κατ' οίκον περιορισμού. 

Ο ανακριτής δέχθηκε το αίτημα αλλά στη συνέχεια ο Antonino Sciuto, αποφυλακίστηκε. 

Οι απειλές και η επίδειξη δύναμης στο Facebook

Ο Antonino Sciuto εμφανιζόταν συχνά προκλητικός στο Facebook: Selfie με πολυτελή αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ακόμη και χωρίς πουκάμισο που δείχνει ένα στέμμα τατουάζ στο στήθος.

 Vanessa Zappalà/Facebook

 

Και στη συνέχεια τραβώντας εικόνες που σήμερα μοιάζουν με προειδοποιητικά σημάδια, όπως αυτό του Scarface και τη διάσημη φράση του «Δεν ξεχνάω τίποτα, απλώς περιμένω την κατάλληλη στιγμή».

Στο προφίλ του δημοσιεύθηκε επίσης μία φωτογραφία που έδειχνε έναν άντρα να έχει ένα πιστόλι στον κρόταφο μίας γυναίκας Στο φόντο της εικόνας φαίνεται η λέξη "Σ' αγαπώ". 

Στη λεζάντα έγραψε: "Οι ιστορίες με την καλύτερη αρχή έχουν το χειρότερο τέλος",  αναφέρει το quotidiano.net

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ