Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα καλό είναι να μην πάρουμε δεσμευτικές αποφάσεις

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, όμως στο μεγαλύτερο μέρος της παραμονής της στο ζώδιο αυτό θα είναι σε φάση κενής πορείας και συγκεκριμένα από τις 12:12 το μεσημέρι μέχρι τις 21:57 το βράδυ που θα περάσει στον Κριό.

Σε αυτές τις ώρες της κενής πορείας, που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψεις με κανέναν πλανήτη, ακολουθούμε το πρόγραμμα μας, καλό όμως είναι να μην κάνουμε σημαντικές εκκινήσεις ή να παίρνουμε δεσμευτικές αποφάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα με περισσότερες υποχρεώσεις.

Από σήμερα αρχίζει και η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο, μια όψη που εξιτάρει τη φαντασία μας, αλλά κάνει πολλές φορές δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς, κάνοντας τη σημερινή μέρα από τη μια πιο υποτονική σε σχέση με τους ρυθμούς σας, από την άλλη είναι σαν το μυαλό σας να περιπλανιέται από δω και από κει χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε.

Από σήμερα αρχίζει σιγά σιγά να επηρεάζει η αυριανή αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που σας βρίσκει σε μια κατάσταση σύγχυσης ή αποδιοργάνωσης και άγχους. Ενδεχομένως να είναι μέρες που οι πληροφορίες που λαμβάνετε σας μπερδεύουν ή μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να ασχοληθείτε και προσπαθείτε τώρα να βρείτε τα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη κινείται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους Ιχθύς, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, άρα είναι από τις μέρες που δύσκολα μπορείτε να αξιοποιήσετε -ειδικά μετά το μεσημέρι- για να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε εκκινήσεις. Από σήμερα αρχίζει να επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας κάποια σύγχυση είτε σε σχέση με κάποιον συνεργάτη ή ακόμη και με κάποιον στόχο που μπορεί να έχετε. Από την άλλη, μπορεί ένας φίλος-η να είναι αγχωμένος και να απευθύνεται σε σας για βοήθεια ή συμβουλές. Αν υπάρχει μια πιο εκνευριστική ατμόσφαιρα στη δουλειά προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ακόμη μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχετε στην καθημερινότητα σας είναι η Τρίτη και μάλιστα επειδή σιγά σιγά από σήμερα επηρεάζει η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, είναι πιθανόν να νιώθετε και κάποιου είδους σύγχυση ή να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους και κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Σαφώς η μέρα δεν ενδείκνυται για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμα πλάνα για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι συνθήκες μπορεί να μεταβληθούν αργότερα και να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Αντί να ζορίζεστε προσπαθώντας να ελέγξετε το μέλλον, ασχοληθείτε σήμερα με αυτά που είναι προτεραιότητες και αξιοποιήστε τη μέρα και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με έμφαση στην επικοινωνία έρχεται η Τρίτη, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στους Ιχθύς, στον αισιόδοξο 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας το μυαλό σας να τρέχει περισσότερο στο μέλλον και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας παρά στο εδώ και τώρα. Πιθανώς να βιώνετε μια κάποια σύγχυση ή να μην είστε εντελώς σίγουροι για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, είτε σε επίπεδο δουλειάς ή στις σπουδές σας. Από σήμερα επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, κι αυτό δεν βοηθά να έχετε μια πολύ πρακτική προσέγγιση. Αν έχετε δεχθεί κάποια πρόταση καλά θα κάνετε να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες πριν βιαστείτε να την αποδεχτείτε ή να την απορρίψετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ