Με συνοδό έκπληξη η Ριάνα σε in ρεστοράν του Λος - Άντζελες - με sexy baby - doll & ανεβασμένη διάθεση (φώτο)

Έκλεψε όλα τα βλέμματα 

Η Rihanna έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος  καθώς βγήκε στους δρόμους του Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ, φορώντας ένα μεταξωτό , babydoll φόρεμα και όχι πολύ περισσότερα. 

Η δισεκατομμυριούχος καλλονή συνελήφθη από τους φακούς των φωτογράφων να φοράει  ένα διάφανο λευκό σούπερ μίνι φόρεμα,  με διάσπαρτα κρύσταλλα ενώ κατευθυνόταν για δείπνο.

Συνδύασε το καυτό μικρό της φόρεμα  με διάφανα πέδιλα , ένα επώνυμο  κολιέ και ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν.

Η Riri εδώ και πολλά χρόνια κάνει τον κόσμο να ακολουθεί κάθε της βήμα , ενώ  πρόσφατα τραβάει τα εντυπωσιαμένα βλέμματα πάνω της, στις εξόδους της,από την ανατολική στη δυτική ακτή.

Η τραγουδίστρια του  «Work» εθεάθη πρόσφατα στολισμένη με πανάκριβα κοσμήματα του οίκου Chanel . Φόρεσε   σχεδόν τέσσερις σειρές  με μαργαριτάρια της Vivienne Westwood μαζί σε  ένα σμαραγδένιο τσόκερ και κολιέ  με πέρλες  Christian Dior, αναφέρει το Page Six.

H διάσημη ποπ σταρ είχε κάνει άλλη μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα εσώρουχα τον Ιούλιο, όταν φόρεσε μία over size μαύρη δαντέλα και μεταξωτή διάφανη φούστα.

Ένα look που θύμιζε πολύ την "Like a Virgin" εμφάνιση της Μαντόνα.

Στην πρόσφατη έξοδο της Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη Ριάνα ,  τη στιγμή που αποχωρούσε από το πολυτελές εστιατόριο συνοδευόμενη από έναν ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή της, την επτάχρονη ανιψιά της Μάτζεστι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ