Σπύρος Σούλης: 7 απλές λύσεις αποθήκευσης, αν δεν έχουμε ντουλάπα - θα αποχαιρετήσουμε το πρόβλημα έλλειψης χώρου (φωτό)

Με λίγη δημιουργικότητα και λίγη φαντασία μπορείτε να ανακαλύψετε απλές λύσεις

Το καταλαβαίνουμε, η έλλειψη ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλος μπελάς. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι δεν χρειάζεστε μια κανονική ντουλάπα για να αποθηκεύσετε όλα σας τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Με λίγη δημιουργικότητα και λίγη φαντασία μπορείτε να ανακαλύψετε απλές λύσεις και να αποχαιρετίσετε το πρόβλημα έλλειψης χώρου. Δείτε παρακάτω 7 ιδέες που είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν.

Μεταλλική κατασκευή Μια μεταλλική κατασκευή όπως αυτή της παρακάτω φωτογραφίας είναι ένας απλός, οικονομικός και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε χώρο αποθήκευσης. Βάλτε μπάρες με κρεμάστρες και συνδυάστε τις με ράφια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αποθηκευτικά κουτιά όπου θα βάλετε τα μικρότερα αξεσουάρ σας.

Ράφι και μπάρα Βρείτε μια άδεια γωνιά στο δωμάτιό σας και επιλέξτε ένα ψηλό σημείο για να βάλετε ένα ράφι. Κάτω από το ράφι τοποθετήστε μία μπάρα στην οποία θα μπουν κρεμάστρες για τα ρούχα. Στο ράφι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ σας ή να βάλετε διακοσμητικά αντικείμενα.

Μεταλλικό πλαίσιο Κάποιες φορές οι απλές λύσεις είναι και οι πιο πρακτικές. Ένα τετράγωνο μεταλλικό πλαίσιο είναι αρκετό για να κρεμάσετε τα ρούχα σας, ενώ ταυτόχρονα θα προσθέσει μία μίνιμαλ διακοσμητική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας.

Κινούμενη μονάδα αποθήκευσης Μια απλή μονάδα αποθήκευσης, όπως αυτή της παρακάτω φωτογραφίας, θα εξασφαλίσει χώρο για τα ρούχα και το προσωπικά σας αντικείμενα. Το πλεονέκτημα είναι πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να της αλλάξετε σημείο.

Κάτω από το κρεβάτι Το κρεβάτι είναι πάντα μία καλή λύση για αποθήκευση ρούχων και όχι μόνο. Προμηθευτείτε κουτιά ή χρησιμοποιήστε παλιές βαλίτσες και βάλτε εκεί όσα ρούχα και αξεσουάρ είναι εκτός σεζόν. Αυτό θα μειώσει κατά πολύ τα αντικείμενά σας – τα οποία μπορείτε να τα αποθηκεύσετε χρησιμοποιώντας μία από τις παραπάνω ιδέες, σύμφωνα με το spirossoulis.gr.

Σκάλα Αν έχετε σοβαρό περιορισμό χώρου στο υπνοδωμάτιό σας σκεφτείτε το ενδεχόμενο μίας όρθιας σκάλας στον τοίχο, πάνω στην οποία θα κρεμάτε ρούχα και αξεσουάρ. Καταλαμβάνει μηδενικό χώρο και είναι ιδιαίτερα όμορφη.

Συρταριέρα Αν έχετε να διαθέσετε λίγα χρήματα, τότε μια συρταριέρα θα σας λύσει το πρόβλημα μια και καλή. Παρέχει πλούσιο αποθηκευτικό χώρο και σίγουρα θα αναβαθμίσει διακοσμητικά το υπνοδωμάτιό σας.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ