Τέλος καλοκαιριού για τα κορίτσια της TV: Ελεονώρα Μελέτη - Μαλέσκου - Δανάη Μπάρκα - Τσιμτσιλή, έτοιμες για τη νέα σεζόν (φωτό)

Κάποιες κάνουν τα τελευταία μπάνια & κάποιες ξεκινούν γυρίσματα!

Το καλοκαίρι τελειώνει σε λίγο και τα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κάποιες κάνουν τα τελευταία τους μπάνια, πριν την επιστροφή, ενώ άλλες έχουν αρχίσει τα γυρίσματα για τις εκπομπές τους.

Ειδικότερα η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μαζί με το αγαπημένο της σκυλάκι, την Μπαλού, ενώ στο post της γράφει:

«Miss Love it ? Backstage στιγμές από τα γυρίσματα του τρέιλερ για τη φετινή σεζόν @loveitskaitv.gr . Γιατί backstage συμβαίνουν πάντα τα ωραιότερα... Τα μάτια της @balloo_thefrenchie τα λένε όλα! Γενικότερα όμως τα «μάτια μιλάνε αν μπορείς να τα διαβάσεις». Και για να το ελαφρύνω λίγο... «Εύχομαι να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει στα μάτια, όπως κοιτάζει εμένα η Μπαλού όταν κρατάω φαΐ».

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε την βλέπουμε πάνω σε μια μηχανή να πατάει γκάζι, λίγο πριν την έναρξη του Love It. «Τέρμα τα γκάζια γιατί ... «ρόδα είναι και γυρίζει»!  @loveitskaitv.gr» διαβάζουμε στο post.

«Φέτος θα γίνει Megalo …παιχνίδι! @megatvcom #tomegatokalo» γράφει από πλευράς της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα η παρουσιάστρια, που λαυτρεύει τα θαλάσσια σπορ, ανέβασε στο Instagram και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να windsurf.

«Από τις φωτογραφίες εκείνες που δεν μπορείς να βρεις κάτι να γράψεις. Τι να γράψεις? Quote από το google για τον άνεμο? Κλεμμένη συγγραφική ατάκα? δεν περιγράφεται το συναίσθημα που φέρει μαζί της η εικόνα. Έχει μέσα τα πάντα φίλε μου. Ελευθερία, δύναμη, αγωνία, δέος, φόβο, ευτυχία, αυτοπεποίθηση, ανασφάλεια, γαλήνη, νεύρα, απογοήτευση, θάρρος… αλήθεια σου λέω.

Αυτά κ αλλά τόσα , μπορείς να νιώσεις εκεί μέσα, πάνω σε αυτό το σανίδακι. Με τη θάλασσα κ τον κόσμο της, συναντάς διαφορά, από χελώνες κ σαλάχια μέχρι κ «πράγματα που δεν ξέρω τι ήταν αλλά τα κάνα πάνω μου».

Με τον αέρα κ την απόλυτη κυριαρχία του. Κ με ένα μάτσο φίλους, γνωστούς κ αγνώστους που ανταλλάζεις χαμόγελα ευτυχίας, γκριμάτσες ζορίσματος , ή κ δυνατά «γιιιιιιιιιχαααααααααααα» που φτάνουν ηχώ στη παραλία κ καταλαβαίνεις πως μέσα στη θάλασσα κάποιοι νιώθουν σαν να είναι στο λούνα Πάρκ» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Η Δανάη Μπάρκα από πλευράς της μοιράστηκε σήμερα στο Instagram μια φωτογραφία της από την όμορφη Μάνη, όπου και βρέθηκε, λίγο πριν γυρίσει στο πλατό του Mega.

«Μάνη. Το πέτρινο λουλούδι για τον Ρίτσο. Το ωραιότερο μέρος του κόσμου θα προσθέσω.
———
Τόσα τοπία,τόσες εναλλαγές, τόση ιστορία, τόσα βουνά, τόσο ωραιοι άνθρωποι..??
———
Όσο υπάρχει ήλιος,θάλασσα και αγάπη,μπορούμε να κάνουμε τα πάντα απ’την αρχή» έγραψε στην ανάρτηση.

Όσο για το «Πάμε Δανάη» το Mega σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες αναφέρει:

«Το  «Πάμε Δανάη!» έρχεται από τον Σεπτέμβριο, για δεύτερη συνεχή χρόνια, στο MEGA. Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά.

Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!».  Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!», μια εκπομπή με χιούμορ, αισιόδοξη διάθεση και φρέσκια ματιά».

Τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή εύχεται στους followers της «Καλή Κυριακή» με μια όμορφη, καλοκαιρινή της φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, ανέβασε ακόμα και μια φωτογραφία από ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Βαρκελώνη της Ισπανίας γράφοντας:

«Δύο χρόνια πριν ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο! #memories #familytrip #barcelona».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ