Η εγγονή του μεγιστάνα Jean Paul Getty κάνει bachelor στη Μύκονο: Η 26χρονη το γιόρτασε σαν να μην υπάρχει αύριο (φωτό & βίντεο)

Ήταν ο πλουσιότερος Αμερικάνος!

Την Μύκονο διάλεξε για το bachelor παρτι της η εγγονή του Αμερικανού μεγιστάνα πετρελαίου Jean Paul Getty, η οποία και επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της Toby Engel τον Νοέμβριο.

Η 26χρονη Ivy, που είναι η κόρη του αείμνηστου John Gilbert Getty, το γιόρτασε σαν να μην υπάρχει αύριο στο νησί των ανέμων μαζί με τις φιλενάδες της που είχαν ντυθεί στα ροζ!

Ειδικότερα η μέλλουσα νύφη επέλεξε ένα μίνι φόρεμα - τύπου baby doll - σε λευκό χρώμα, ενώ φορούσε επίσης ένα κοντό πέπλο στα μαλλιά της. Σε άλλες φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media την είδαμε με ένα μεταλλικού χρώματος φουστάνι και ένα στεφάνι με λευκά λουλούδια να στολίζει τα μαλλιά της.

Όσο για τις παράνυφούς της αυτές είχαν βάλει ροζ αθλητικά σορτσάκια και λευκά τοπάκια! 

Φωτογραφίες Instagram/Ivygetty

Να σημειωθεί ότι η socialite πρόκειται να κληρονομήσει μέρος της περιουσίας της οικογένειάς της, η οποία ανέρχεται σε 5,4 δισεκατομμυρία δολαρία σύμφωνα με την Daily Mail.

Εκείνη και οι φιλενάδες λοιπόν αποφάσισαν να το διασκεδάσουν σε γιοτ στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, ενώ το bachelor είχε και συνέχεια αφού όπως θα δείτε και στα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η «χρυσή» κληρονόμος, οι παράνυφοί της αλλά και η ξαδέρφη της Isabella χόρεψαν με την ψυχή τους και ξεφάντωσαν στο ελληνικό νησί, που φημίζεται άλλωστε για την κοσμοπολίτικη ζωή και τα πάρτι του.

Ποιος ήταν ο παππόυς της Ivy, Jean Paul Getty - μεγιστάνας πετρελαίου και ο πλουσιότερος κάποτε Αμερικάνος

Ο Τζιν Πολ Γκέτι (αγγλ.: Jean Paul Getty),(15 Δεκεμβρίου 1892 – 6 Ιανουαρίου 1976), ήταν Άγγλοαμερικανός βιομήχανος και ο πατριάρχης της οικογένειας Γκέτι. Ίδρυσε την Getty Oil Company και το 1957 ήταν σύμφωνα με το περιοδικό Fortune ο πλουσιότερος άνθρωπος εν ζωή στη Αμερική, ενώ το 1966 το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες τον καταχώρησε ως τον πλουσιότερο πολίτη του κόσμου, με περιουσία τότε αξίας περίπου 1,2 δις δολ. (περίπου 9 δις δολ αξίας 2017).

Όταν πέθανε το 1976 η περιουσία του ανερχόταν σε άνω των 6 δις δολ. (περίπου 25,80 δις δολ. αξίας 2017). Ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1996 τον κατετάξε ως τον 67ο πλουσιότερο Αμερικανό που έζησε ποτέ, με βάση την περιουσία του ως ποσοστό του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος των ΗΠΑ.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τον Αμερικανό μεγιστάνα

Ο Τζιν Πολ Γκέτι ήταν μεγάλος συλλέκτης έργων τέχνης και αρχαιότητων. Η συλλογή του αποτέλεσε τη βάση του Μουσείου J. Paul Getty στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια και πάνω από 661 εκατ. δολ (περίπου 2,8 δις δολ. αξίας 2017) από την περιουσία του έμεινε ως κληροδότημα στο μουσείο μετά τον θάνατό του.

Το 1953 δημιουργήσε το Ίδρυμα Τζιν Πολ Γκέτι, το οποίο είναι επικεφαλής διαφόρων οργανισμών, συμπεριλαμβάνομενου του Μουσείου Τζιν Πολ Γκέτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ