Η Nicole Kidman στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους του Marie Claire Australia: «Μακάρι να είχα και άλλα παιδιά» (φωτό)

Μίλησε για την καριέρα της και για την μητρότητα

Το Marie Claire Αυστραλίας φιλοξένησε στο εξώφυλλό του special τεύχους που έκανε, με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων κυκλοφορίας του, την Nicole Kidman.

«Ένας μύθος του Χόλιγουντ, μια γυναίκα που υποστηρίζει τη κινηματογραφική βιομηχανία της χώρας της και η σταρ που έχει βρεθεί πεισσότερες φορές, από οποιαδήποτε άλλη, στο cover του Marie Claire Australia».

Αυτά σημειώνει το γνωστό περιοδικό για την διάσημη Αυστραλιανή ηθοποιό και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το εξώφυλλο του επετειακού του τεύχους.

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια του «Nine Perfect Strangers» πόζαρε με κομψά σύνολα και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για το γεγονός ότι θα ήθελε περισσότερα παιδιά.

«Μακάρι να είχα κι άλλα παδιά, αλλά δεν μου δόθηκε η επιλογή» σημείωσε η Nicole που έχει αποκτήσει την Sunday Rose (13 ετών) και την Faith Margaret (10 ετών) με τον άντρα της Keith Urban, ενώ έχει ακόμα δύο υιοθετημένα παιδιά, την 28χρονη Isabella και τον 26χρονο Connor με τον πρώην άντρα της Tom Cruise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@90s.dios)

«Θα ήθελα να έχω δέκα παιδιά αλλά δεν πειράζει γιατί γίνομαι μητέρα και για άλλα παιδιά. Έχω 6 ανίψια και 12 βαφτιστήρια. Λατρεύω τη μητρότητα, αγαπώ τα παιδιά: Είναι ιδιόρρυθμα, αστεία και αφιλτράριστα. Και μετά τα βλέπεις μεγαλώνουν και να παίρνουν τον δρόμο τους» λέει μεταξύ άλλων στο περιοδικό.

Η Nicole Kidman έχει παίζει σε πάνω από 60 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ μετράει ένα Όσκαρ, πέντε Χρυσές Σφαίρες και δύο βραβεία Έμμυ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ