Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Οι ερωτικές προβλέψεις (23-29/8) από την Άση Μπήλιου: Την Τετάρτη έχουμε μια διαφορετικού τύπου ενέργεια - η κρίση μας επηρεάζεται

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας αυτή την εβδομάδα;

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με μια σταθεροποιητική όψη τριγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Κρόνο στον Υδροχόο τη Δευτέρα 23/8. Με αυτή την όψη οι συνειδητοποιήσεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων, έρχονται πιο εύκολα.

Γνωρίζουμε σε ποια φάση βρισκόμαστε και ακόμη κι αν δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε στη ζωή μας για τα αισθηματικά μας, δεν φαίνεται να μας αγχώνει ιδιαίτερα. Η όψη αυτή είναι θετική για να πάρουμε αποφάσεις για τα προσωπικά μας, όπως π.χ. να επισημοποιήσουμε μια σχέση, να ορίσουμε μια σημαντική ημερομηνία για να εξελιχθεί μια σχέση, όπως είναι η συμβίωση ή ένας γάμος.

Ακόμη, σε νέες σχέσεις βοηθά να σταθεροποιηθούν και να γίνουν τα πράγματα πιο σοβαρά. Μια πιο θετική στάση απέναντι στις σχέσεις γενικότερα κυριαρχεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Την Τετάρτη έχουμε μια διαφορετικού τύπου ενέργεια, καθώς ο Ερμής έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και μπορεί η κρίση μας να επηρεάζεται από τη φαντασία μας ή και τις προσδοκίες μας.

Δεν είναι δύσκολο με αυτή την όψη να πέσουμε θύματα κάποιου που θέλει να μας κοροϊδέψει με τα λόγια του, ειδικά αν ακούμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 2/8 βοηθά να είμαστε λίγο πιο οξυδερκείς και να βλέπουμε τα πράγματα σε βάθος.

Ποιοι είναι οι καρμικοί συνδυασμοί σχέσεων για το ζώδιο σας; Δείτε το νέο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην είναι η πιο ονειρική και ρομαντική εβδομάδα του καλοκαιριού για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά ή ότι θα χαλάσει κάτι στις σχέσεις σας για τους δεσμευμένους. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας στον Ζυγό, κάνοντας τα θέματα των σχέσεων σημαντικά στην καθημερινότητα σας και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας από τις σχέσεις.

Ακόμη κι αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε από τον άλλο-η, ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που ψάχνετε και θα το διεκδικήσετε. Για κάποιους από σας η όψη αυτή θα βοηθήσει ίσως να πάτε μια σχέση σε ένα επόμενο στάδιο, π.χ. να αποφασίσετε μια συμβίωση. Αν έχετε μια καινούρια σχέση ή γνωριμία τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πιο γρήγορα αυτή την εβδομάδα. Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαρτίου μια νέα γνωριμία αυτή την εβδομάδα μπορεί να εξελιχθεί σε μακρόχρονη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους οίκους που αφορούν τον έρωτα και τις σχέσεις μπορεί να σας δημιουργήσει μια σχετική σύγχυση αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά, μέσα από την αβεβαιότητα μπορεί τελικά να οδηγηθείτε σε πολύτιμα συμπεράσματα. Από τη μια μπορεί να μη νιώθετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας ή ίσως είναι η άλλη πλευρά που σας δημιουργεί αυτή την αστάθεια μέσα σας.

Αν είστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης είναι ίσως λογικό να υπάρχουν ανασφάλειες ή να αισθάνεστε αβέβαιοι για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς, που πιθανώς μέσα σε αυτή την εβδομάδα να γιγαντωθούν. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή σε νέες γνωριμίες μέχρι τις 26/8, διότι μπορεί να βλέπετε κάτι άλλο από αυτό που είναι ή θέλει ο άλλος και να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να δείτε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος και πιο αντικειμενικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερα σταθεροποιητική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, που αφορά ιδιαιτέρως την ερωτική σας ζωή. Αν κάνατε πρόσφατα μια γνωριμία μην σας κάνει εντύπωση αν αυτή την εβδομάδα αυτή η γνωριμία εξελιχθεί σε σχέση με μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Θετική η εβδομάδα και για να κάνετε μια νέα γνωριμία αν είστε μόνες-οι. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας οδηγήσει στην απόφαση μιας επισημοποίησης ή συμβίωσης με το έτερον ήμισυ. Η συνειδητοποίηση κι από τους δυο στη σχέση ότι έχετε κάτι αληθινό και σημαντικό είναι αυτή που θα οδηγήσει στην απόφαση ίσως να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα σας αυτή την εβδομάδα αν είστε μόνες-οι για να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εβδομάδα με αρκετή σύγχυση, μπερδεμένα μηνύματα και συζητήσεις μπορεί να σας απασχολήσουν μέχρι την Πέμπτη, όχι απαραίτητα που να αναφέρονται στην αισθηματική σας ζωή, αλλά γενικότερα. Βλέπετε ο Ερμής συναντά σε αντίθεση τον Ποσειδώνα και μολονότι οι δυο πλανήτες δεν σχετίζονται ξεκάθαρα με τους οίκους του έρωτα και των σχέσεων στο ωροσκόπιο σας, μπορεί με κάποιον τρόπο να αποδυναμωθεί η κρίση σας και να μπερδέψετε αυτό που θέλετε να ακούσετε με αυτό που ακούτε πραγματικά.

Η αντίθεση αυτή που προκαλεί σύγχυση, αφορά τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας κι έτσι πρέπει να είστε προσεκτικοί, όχι μόνο στον τρόπο που «διαβάζετε» και αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι, αλλά κι αυτά που στέλνετε εσείς. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά την Πέμπτη, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται μέσα στον τομέα των σχέσεων. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με το έτερον ήμισυ για την πορεία της σχέσης σας αφήστε το για μετά την Πέμπτη.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας συνδέει όμορφα τον τομέα της επικοινωνίας και της έκφρασης των σκέψεων σας με τον τομέα των σχέσεων. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να θέλετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον, τη στοργή και την αγάπη σας απέναντι στον αγαπημένο-η σας.

Αν είστε εντελώς μόνοι-ες μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσα σε αυτή την εβδομάδα που να σας κάνει κλικ ερωτικά σε μια έξοδο σας ή ακόμη και όταν κυκλοφορείτε στη γειτονιά σας, στα μαγαζιά, στα καφέ κλπ.

Πιθανώς, επίσης, να γνωρίσετε κάποιον-α μέσω ενός στενού συγγενή ή φίλου. Αν είστε σε μια δοκιμασμένη σχέση μπορεί να είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας και ίσως να μπείτε στη διαδικασία να συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα, που αξίζει να την εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύνθετη η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον τομέα των σχέσεων. Έτσι, αν είστε σε μια νέα σχέση μπορεί να αναρωτιέστε αν αυτή η σχέση έχει στέρεο υπόβαθρο ή απλά στηρίζεται πιο πολύ στην επιφάνεια. Από την άλλη, μπορεί μια συζήτηση με τον σύντροφο σας να μην οδηγεί εκεί που θέλετε εσείς, αλλά να σας απογοητεύει.

Γνωριμίες μέχρι την Πέμπτη μπορεί να έχουν κάτι αδιέξοδο ή να σας θαμπώνουν, χωρίς όμως να είναι πραγματικά αυτό που δείχνουν. Προσέξτε λοιπόν πού δίνετε την καρδιά σας. Πολύ διαφορετική η επιρροή του τριγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα μετά την Πέμπτη που μπορεί να φέρει ένα πολύ γοητευτικό, μυστηριώδες πρόσωπο στη ζωή σας, που να σας κλέψει το βλέμμα και τη σκέψη. Αν ξεκινήσετε μια σχέση με αυτή την όψη, σίγουρα η σχέση θα είναι έντονη και αναζωογονητική για τη σεξουαλική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Μια ιδιαίτερα τυχερή εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά σας, καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και τη Δευτέρα δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στον τομέα του έρωτα στο ωροσκόπιο σας. Βέβαια, οι όψεις με τον Κρόνο δεν είναι αυτές με τα πυροτεχνήματα και τις σαμπάνιες να ρέουν.

Έχουν μια ησυχία και μια ωριμότητα στο πώς εκφράζονται. Έτσι, αν είστε σε σχέση θα νιώθετε ότι με τον σύντροφο σας έχετε μια σταθερή όμορφη κατάσταση που έχετε χτίσει με κόπο μεν, αλλά έχει επιτύχει σε αυτό που προσδοκούσατε, ενώ αν είστε μόνες-οι θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για το τι αναζητάτε σε μια επόμενη σχέση, άρα δεν θα υπάρχει κάτι που να είναι εμπόδιο στο να προχωρήσετε σε μια νέα δέσμευση. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα αυτή για να γνωρίσετε νέα άτομα, διότι μπορεί οι προοπτικές σε νέες γνωριμίες να είναι εξαιρετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας για την προσωπική σας ζωή είναι η αντίθεση του Ερμή από τον τομέα των φίλων με τον Ποσειδώνα στον τομέα του έρωτα. Έτσι, το να ζητήσετε τη συμβουλή ή τη γνώμη των κολλητών σας για μια ερωτική σχέση ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα για αυτή την εβδομάδα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την άποψη του συντρόφου σας για έναν φίλο-η.

Μπορεί οι προθέσεις να μην είναι κακές και στις δυο περιπτώσεις, αλλά η κατάσταση να περιπλεχθεί περίεργα. Η όψη αυτή δείχνει μια ανασφάλεια ή απογοήτευση ίσως στην προσωπική σας ζωή, πιθανώς και γι’ αυτό νιώθετε ότι χρειάζεστε τη γνώμη κάποιου άλλου. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να σκεφτείτε μόνοι σας, ειδικά από την Πέμπτη και μετά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και να δώσετε μόνοι σας λύσεις. Ακόμη, αυτή την εβδομάδα προσέξτε τις νέες γνωριμίες που τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διακριτά.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ