Ο πρίγκιπας Gabriel του Βελγίου έγινε 18 & φεύγει για Αγγλία: Οι throwback φωτό για τα γενέθλια του γιου της βασίλισσας Mathilde

Θα σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τα γενέθλιά του είχε την Παρασκευή ο πρίγκιπας Grabriel του Βελγίου ο οποίος και εοιμάζεται τώρα να φύγει για την Αγγλία όπου και αναμένεται να σπουδάσει.

Με αφορμή τα γενέθλιά του στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instgram δημοσιεύτηκε ένα πορτρέτο του, αλλά και ορισμένες παλιές, οικογενειακές φωτογραφίες στην οποίες τον βλέπουμε μαζί με την μητέρα του βασίλισσα Mathilde, τον μπαμπά του βασιλιά Felippe και τα αδέρφια του.

 

 

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο νεαρός πρίγκιπας, μετά από δύο χρόνια σπουδών στα αγγλικά στη Διεθνή Σχολή των Βρυξελλών, πήρε το απολυτήριό του και πλέον αναμένεται να ταξιδέψει στπ Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα κάνει προπαρασκευαστική εκπαίδευση στο National Mathematics & Science College στο Warwickshire.

Φωτογραφίες: Instagram/ belgianroyalpalace

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσει ο δευτερότοκος γιος του βασιλικού ζέυγους επικεντρώνεται στο STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία).

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα και ο βασιλιάς του Βελγίου έχουν ακόμα τρία παιδιά, την 19χρονη πριγκίπισσα Elisabeth - που είναι και η διάδοχος του θρόνου, τον 15χρονο πρίγκιπα Emmanuel και την 13χρονη πριγκίπισσα  Eléonore.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ