Σε θεραπεία με οξυγόνο υποβλήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με Covid: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό στη Μύκονο

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή είναι υπό έλεγχο, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες. Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει μεταφερθεί, από την πρώτη στιγμή, σε κρεβάτι της κλινικής Covid του Ευαγγελισμού.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό, λαμβάνει θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής («high flow oxygen therapy») καθώς παρουσίασε σοβαρή δύσπνοια.

Η θεραπεία αυτή κρίθηκε απαραίτητη μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσίασε, παρότι έλαβε οξυγόνο με ρινική κάνουλα. Οι θεράποντες ιατροί του εκτιμούν ότι η κατάσταση του 37χρονου τραγουδιστή είναι καλή και υπό έλεγχο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύεται στον 6ο όροφο του νοσοκομείου, σε απλό θάλαμο της κλινικής Covid.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24.gr, γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα, παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και, αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές, καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ