5 συμβουλές του Φενγκ Σούι για να χρησιμοποιήσουμε την ισχυρή ενέργεια της Πανσελήνου - πώς θα την κατευθύνουμε σωστά

Μπορεί να αυξήσει το επίπεδο της θετικής ενέργειας 

Η ενέργεια της πανσελήνου μπορεί να είναι καλή μόνο αν ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Μπορεί να αυξήσει το επίπεδο της θετικής ενέργειας σας αλλά μπορεί επίσης να διαταράξει τα συναισθήματα σας.

 

Η πανσέληνος έχει τεράστια ποσότητα ενέργειας και επομένως είναι καλύτερο να παραμείνετε ήρεμοι. Διαφορετικά, δεν θα έχει θετική επίδραση.

Οτιδήποτε συμβαίνει στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Αν είστε λίγο τρελοί, θα τρελαθείτε ακόμα περισσότερο. Αν είστε χαρούμενοι, θα χαρείτε ακόμα πιο πολύ. Αυτή η ενέργεια είναι πολύ δυνατή και χρειάζεται να την κατευθύνετε σωστά.

Οι ακόλουθες είναι πέντε συμβουλές του Φενγκ Σούι (για δύο μέρες πριν και δύο μετά την πανσέληνο) που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτή την ενέργεια.

Συγκρατηθείτε

Μην μπλέκεστε σε καβγάδες, σε διαφωνίες και σε διαπληκτισμούς- απλώς μην θυμώνετε. Κατά την πανσέληνο πρέπει να είστε ήρεμοι, να βρείτε γαλήνη και να αφήσετε κάποια πράγματα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συγχωρήστε αυτούς που σας αδίκησαν.

Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε να συζητήσετε ένα σημαντικό θέμα, κάντε τουλάχιστον μια προσπάθεια να το κάνετε δυο μέρες μετά την πανσέληνο. Όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής θα υπέρ-τονιστούν. Επομένως, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία και καλή ενέργεια, γράφει η Μαγεια Τ. στο Awaken.gr.

Σκεφτείτε θετικά

Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε θετικά, ειδικά κατά την διάρκεια της πανσελήνου. Απλώς μην το παρακάνετε γιατί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα πάντα εντείνονται και οι θετικές σκέψεις σας μπορούν να πολλαπλασιαστούν σε σημείο που να μην έχετε ρεαλιστική αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Μόλις πέντε λεπτά θετικής σκέψης την ημέρα είναι αρκετά «για να τα καταφέρετε». Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε ένα γράμμα στο Σύμπαν εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σας για όλα όσα έχετε. Μπορείτε να σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και να κάνετε ένα κομπλιμέντο στον εαυτό σας ή να κάνετε μια βόλτα για να εκτιμήσετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας.

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει

Φανταστείτε να εκπληρώνονται όλα τα όνειρα σας. Η περίοδος της πανσελήνου είναι η κατάλληλη για να βελτιώσετε αυτή την τεχνική. Σκεφτείτε τους στόχους σας και γράψτε τους. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ισχυρή ροή ενέργειας για να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών.

Γράψτε τες σε μικρά χρωματιστά χαρτάκια και κολλήστε τα. Όσο πιο χρωματιστά και χαρούμενα είναι τόσο το καλύτερο. Όλος αυτός ο χρόνος που ξοδεύετε στο να ονειροπολείτε ότι πετυχαίνετε τους στόχου σας, θα σας βοηθήσει να τους συνειδητοποιήσετε γρηγορότερα λόγω της εισερχόμενης ενέργειας της πανσελήνου.

Διαλογιστείτε

Μπορείτε να διαλογιστείτε μόνοι σας ή σε μια ομάδα. Δεδομένου ότι η πανσέληνος αυξάνει κατά τόσο πολύ την ενέργεια μας, ο διαλογισμός είναι σπουδαία βοήθεια για να μείνουμε ήρεμοι.

Στείλτε καλή ενέργεια σε αυτούς που την χρειάζονται.

Όταν έρθει η ενεργειακά ισχυρότερη φάση της πανσελήνου στείλτε λίγη καλή ενέργεια, συγχώρεση και καλοσύνη στους φίλους, στην οικογένεια ακόμα και στους άγνωστους. Στείλτε γαλήνια ενέργεια στους ανθρώπους που υποφέρουν, που πεινούν και που επηρεάζονται από τον πόλεμο. Σιγουρευτείτε ότι η ενέργεια που στέλνετε προέρχεται από την καρδιά σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ