Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/08; Είναι μία σημαντική περίοδος για την πορεία των σχέσεων – Πιο ευαίσθητη & ρομαντική

Πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο  όπως και η Πανσέληνος του Ιουλίου δηλαδή στον Υδροχόο. Η διαφορά τους είναι ότι η Πανσέληνος που προηγήθηκε στις 24/07/2021 ήταν στην 1η μοίρα του Υδροχόου και αυτή που έρχεται πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου. Βέβαια, σχηματίζουν άλλες όψεις και κατά συνέπεια η ενέργεια τους είναι διαφορετική.

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Θα επηρεάσει και τους μεταβλητούς: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια τις πρώτες τρεις μέρες των ζωδίων τους. Φυσικά, με μια σταθερή Πανσέληνο επηρεάζονται και οι μετεωρολογικές ή οι γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη.

Το ζητούμενο της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου
Όταν μια Πανσέληνος πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου, τότε μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων ή έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τις ανακοινώσουμε. Το γεγονός ότι έχει προηγηθεί μια Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου 2021 στις πρώτες μοίρες του ίδιου ζωδίου, σημαίνει ότι αν συνέβη κάτι εκείνες τις ημέρες, τώρα μπορεί να επανέρχεται στο προσκήνιο και να κορυφώνεται. Οπότε αν προέκυψε κάτι την Πανσέληνο του Ιουλίου και το κρύψατε κάτω από το χαλάκι, τώρα θα κληθείτε να το αντιμετωπίσετε. Πολλές φορές η Πανσέληνος φέρνει σε αποκορύφωμα και κλείνει κεφάλαια που άνοιξαν στην προηγούμενη νέα Σελήνη. Κι επειδή αυτή η νέα Σελήνη στον Λέοντα ήταν δυσβάσταχτη για τη χώρα μας ελπίζω απλά να κλείσει με ένα θετικότερο τρόπο.

Πάντα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά και πιο κυκλοθυμικοί. Είναι μια περίοδος πιο ευαίσθητη, πιο ρομαντική και πιο σημαντική για την πορεία των σχέσεων μας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον ευεργέτη πλανήτη της αστρολογίας, τον Δία και δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Έτσι, ακόμη κι αν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας άλλος θα ανοίξει για να πάτε παρακάτω και να δημιουργήσετε κάτι καλύτερο. Το ζητούμενο με αυτό το φεγγάρι είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Και αυτό δεν σημαίνει να τα καταστρέψουμε όλα για να είμαστε ελεύθεροι και να εγκαταλείψουμε τις σχέσεις μας, αλλά να τις κάνουμε πιο ουσιαστικές και ελεύθερες από εξαρτήσεις και τοξικές συμπεριφορές.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Αυγούστου όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ