Το συγκλονιστικά επίκαιρο ευχαριστώ της Μιμής Ντενίση: «Τελευταίο γύρισμα!!! Πρόσφυγες στην Μυτιλήνη με φωτιές να καίνε - ανθρώπους να κρέμονται απ τα αεροπλάνα στο Αφγανιστάν...» (φωτό)

Δυστυχώς το παρελθόν επαναλαμβάνεται...

Τελευταίο γύρισμα για την «Σμύρνη μου αγαπημένη» και η Μιμή Ντενίση, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, στέλνει το πιο επίκαιρο μήνυμα.

Ειδικότερα η ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ταινία γράφοντας στο post της:

«Τελευταίο γύρισμα!!! Πρόσφυγες πια στην Μυτιλήνη με τις φωτιές να καίνε στ αλήθεια γύρω μας. Με ανθρώπους να κρέμονται από Τ αεροπλάνα στο Αφγανιστάν. Όπως λέω κ στην ταινια. Δυστυχώς το παρελθόν επαναλαμβάνεται!! Ήταν μια σπουδαια εμπειρία αυτό το τρίμηνο γύρισμα. Κ ήμουνα τυχερη!!

Είδα το όνειρο μου να γίνεται πραγματικότητα!! Αληθινά υπέροχοι όλοι!! Παραγωγή Σκηνοθετικο ενδυματολογικό σκηνογραφικο όλοι οι συντελεστές κ οι τεχνικοί που δούλεψαν μέχρι τελικής πτώσης !!

Η σεναριογράφος ήταν λίγο.. τρελή κ έγραψε το πιο σύνθετο κ δύσκολο σενάριο!! Όλοι όμως οι ηθοποιοί ήταν πραγματικά κομμένοι ραμμένοι για τους ρόλους τους!! Τους ευχαριστω όλους κ τους έχω μέσα στην καρδιά μου!!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ