Ζέτα Μακρυπούλια: Στη Νάξο για την βάφτιση της ανιψούλας της, μετά την εξόρμηση στην Σαμοθράκη με τον Νίκο Μουτσινά (φωτό)

Ο αδερφός της βάφτισε την κορούλα του

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στην όμορφη Νάξο για την βάφτιση της ανιψούλας της, ενώ προηγουμένως είχε ταξιδέψει μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Μουτσινά στην μαγευτική Σαμοθράκη.

Ειδικότερα ο αδερφός της ηθοποιού και παρουσιάστριας, Άκης Μακρυπούλιας και η καλή του, Ελίζα Σπυροπούλου βάφτισαν την κόρη τους την Τετάρτη 18 Αυγούστου στην κυρία των Κυκλάδων.

Φυσικά η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή αυτή ημέρα, για τον αδερφό της και την οικογένειά του, με την ίδια να επιλέγει για την βάφτιση ένα λευκό φόρεμα το οποίο και συνδύασε με αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια.

Πρίνα από το ταξίδι της στις Κυκλάδες ωστόσο η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε περάσει όμορφες στιγμές μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ και οι δύο έχουν μοιραστεί στα social media εικόνες από την εξόρμησή τους.

 

 

 

 

 

 

«Σαν τη φύση δεν έχει!» έγραψε η Μακρυπούλια σε Post της, ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε ξαπλωμένη στα βράχια, σε κάποια από τις πανέμορφες βάθρες του νησιού.

 

 

«Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!❤️
————————————————————————————————
Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι... Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!?» έγραψε σε άλλο post.

 

 

 

 

Σε σημερινή του ανάρτηση ο διάσημος παρουσιαστής ανέβασε ορισμένα αποσπάσματα από τις διακοπές του με τον ίδιο να γράφει:

«Σαμοθρακη, είσαι το αγαπημένο μου νησι. Είσαι ένας μαγικός τόπος✨ Ανυπομονώ να έρθω ξανά το επόμενο καλοκαιρι μαζί με αυτό το κοριτσι.. @zeta_makripoulia_official ευχαριστώ για όλες τις μοναδικές στιγμές που περασαμε μαζί..love you for ever❤️#summer2021 #samothraki #bestfriends»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ