Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Αυγούστου - Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός

Αναλυτικά οι  προβλέψεις της ημέρας

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Αυγούστου η σημερινή, καθώς ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και πριν την έξοδο της τις βραδινές ώρες θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά ψυχολογική και πιεστική.

Και η σημερινή μέρα, όπως ήταν και η χθεσινή, είναι από αυτές που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται ότι αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση στη μέρα, εξαιτίας της συνόδου του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Άρη που ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες. Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις, είτε με κάποιον συνεργάτη είτε με κάποιον προϊστάμενο ή ένα άτομο που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σας, π.χ. τον λογιστή σας.

Προσπαθήστε, όσο κι αν είστε θυμωμένοι, να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Αν όμως βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το «επίπεδο» εκεί που πρέπει, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε κάποιες μέρες αργότερα. Εννοείται, αποφύγετε να οδηγήσετε θυμωμένοι ακόμη και ποδήλατο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη Ερμή-Άρη που ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έντασης, μολονότι με κάποιον τρόπο -επειδή σχηματίζεται σε ένα φιλικό σας ζώδιο- μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη για σας.

Επειδή όμως δεν ζείτε μόνοι σας στον πλανήτη και οι άλλοι θα είναι πιο επιρρεπείς σε εντάσεις, καβγάδες, σφοδρές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες, προσέξτε τις αντιδράσεις σας, δείξτε την παροιμιώδη υπομονή και ψυχραιμία που σας χαρακτηρίζει και μην εμπλέκεστε σε δράματα τρίτων.

Χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερη όμως εκτός από την επικοινωνία με τους άλλους και στην οδήγηση, στον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων και στα extreme σπορ. Μπορεί να νιώθετε ανίκητοι κι αυτό να σας κάνει να υπερβάλετε από υπεραισιοδοξία. Αν είστε γονείς, σήμερα μπορεί να είναι μια πιο εκνευριστική μέρα σε σχέση με τα παιδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ο βαθμός ανησυχίας μεγεθύνεται μέσα στη μέρα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο.

Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά ή σπιτιού και οικογένειας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, που σας επηρεάζει περισσότερο η όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη, εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα ακόμη και μεταξύ φίλων και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ