Η Madonna με την ευκαιρία των 63ων γενεθλίων της μάς παρουσιάζει το αγόρι της ετών 27 - Η "Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου" & η φαμίλια της (φώτο)

Γιόρτασε τα γενέθλια της ως άλλη "Θεοδώρα" του Βυζαντίου 

Madonna είναι αυτή και τα γενέθλια της δεν μπορεί να είναι συνηθισμένα. Εχθές η "βασίλισσα της ποπ" έκλεισε τα 63 και το γιόρτασε με τη μεγαλοπρέπεια των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου.

Το πάρτι που ονομάστηκε 6th century eXtravaganza," ήταν "οικογενειακή υπόθεση" , με παρόντες τον 27χρονο φίλο της Μαντόνα, Ahlamalik Williams, οι γιοι της, Rocco Ritchie, 21 ετών, and David Banda, 15 ετών , η 24χρονη κόρη της Lourdes Leon, η κόρη της Mercy, 15 ετών, και οι δίδυμες Estere και  Stella, που θα γίνουν 9 ετών αυτό το μήνα.

 

 

Εκτός από την οικογένεια στο πάρτι παραβρέθηκαν και κάποιοι στενοί φίλοι της τραγουδίστριας.

Στο πλαίσιο των εορτασμών των γενεθλίων της, η Madonna ανακοίνωσε ότι η ευχή για τα γενέθλιά της είναι οι φίλοι και οι θαυμαστές της  να υιοθετήσουν ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο Mercy James Center του Μαλάουι για να διασφαλίσουν ότι τα άρρωστα ή τραυματισμένα παιδιά μπορούν να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα στην αφρικανική χώρα.

Το πάρτι ήρθε λίγο  πριν από την κυκλοφορία της ταινίας ντοκιμαντέρ MADAME X, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις   8 Οκτωβρίου.

Το πάρτι είχε ως θέμα το Βυζάντιο και η Μαντόνα είχε το ανάλογο look βυζαντινής αυτοκράτειρας.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ,οι καλεσμένοι της και εκείνη φαίνεται ότι άλλαξαν ρούχα κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Οι εορτασμοί για το "μέγα γεγονός" των γενεθλίων της Μαντόνα ξεκίνησαν εδώ και μια εβδομάδα με το "Material Girl" , να δημοσιεύει σχετικά post.

 

 

Διαβάστε επίσης: Happy Birthday Madonna - Η αειθαλής σταρ γίνεται 63 & δείχνει... 21 - Ακριβά δώρα για μια αληθινή ντίβα (φώτο)

Στο Slide show φωτογραφιών που ανέβασε εχθές την βλέπουμε με Floral μεταξωτό γαλάζιο φόρεμα, να ποζάρει μόνη , με τον αγαπημένο της, και με τα παιδιά της.

Σε μία από αυτές τις φώτο την βλέπουμε να μοιράζεται ένα παγωτό χωνάκι με τον 27χρονο φίλο της (στα πλαίσια του σχετικού διαγωνισμού που έκανε για τα γενέθλια της).

 

 

Σε προηγούμενη ανάρτηση μοιράστηκε με τους ακόλουθους της τα ακριβά δώρα που έλαβε για τα γενέθλια της:

 

 

Οι φωτογραφίες που την δείχνουν να μυρίζει όμορφα τριαντάφυλλα και να δοκιμάζει μοντέρνα κοσμήματα, συγκέντρωσαν χιλιάδες "like".

Madonna/Instagram 

Aνάμεσα στα ακριβά δώρα που έλαβε η διάσημη σταρ, ένα καπέλο και μία βαλίτσα Louis Vuitton, μία δερμάτινη τσάντα φτιαγμένη μόνο για εκείνη και φυσικά πολλά μπουκέτα λουλούδια

Madonna/Instagram 

Μία άλλη σειρά φωτογραφίων ήρθε σήμερα σε μία ανάρτηση για να μας δείξει τις εξελίξεις του πάρτι

 

 

"Κάτω από τη μαγεία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας" έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που τη δείχνουν να ποζάρει .... ως άλλη Θεοδώρα του Βυζαντίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ