Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το μότο της ημέρας είναι "Ότι είναι να συμβεί θα συμβεί" - Πιο αισιόδοξη ματιά στα πράγματα

Αναλυτικά οι  προβλέψεις της ημέρας  για όλα τα ζώδια

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Τοξότη που έχει μια πιο αισιόδοξη ματιά στα πράγματα.

Το μότο της ημέρας είναι «ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί» κι αυτό μας απελευθερώνει κάπως, καθώς αντί να ανησυχούμε συνέχεια για όλα, εστιάζουμε στο να βρούμε λύσεις και είναι πιο εύκολο να τις βρούμε φυσικά.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια τάση έλλειψης συγκέντρωσης ή το μυαλό μας μπορεί να τρέχει σε μέρη μακρινά που περάσαμε όμορφα και σε στιγμές του παρελθόντος με μια νοσταλγία.

Από την άλλη ίσως μια είδηση, κάτι που ακούσαμε ή διαβάσαμε, να επηρεάσει πολύ τη διάθεση μας.

Καλό είναι όμως να μην βασίζουμε τις αποφάσεις ή τις πράξεις μας σε πράγματα που δεν έχουμε πλήρως εξερευνήσει αν είναι αλήθεια ή απλώς «ψευδείς ειδήσεις».

Μην ξεχνάμε πάντα την κάπως απατηλή φύση του Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, καθώς σας επιτρέπει ευελιξία κινήσεων και βοηθά και τη διάθεση σας να κινείται σε πιο φωτεινά χρώματα. Η πύρινη ενέργεια της Σελήνης σας ταιριάζει και δεν θέλετε να χάσετε λεπτό από τη μέρα σας χωρίς να το εκμεταλλευτείτε. Χωρίς να ανακαλύψετε κάτι καινούριο, χωρίς να δείτε ένα νέο μέρος ή να κάνετε μια τολμηρή επιλογή. Μολονότι και το φετινό καλοκαίρι δεν είναι το πιο άνετο της ζωής σας, κάπου βαθιά μέσα σας σιγοκαίει η ελπίδα ότι τα πράγματα στο μέλλον θα φτιάξουν. Από την άλλη σας πιάνουν και οι τάσεις φυγής σας κι αν δεν έχετε κάνει καθόλου διακοπές φέτος, μπορεί να ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια. Προσοχή τις μεσημεριανές ώρες όμως, μην «σκοντάψετε» στην πραγματικότητα των υποχρεώσεων σας. Ίσως να προκύψει κάποιο θέμα στη δουλειά, γι’ αυτό κοιτάξτε να είστε συγκεντρωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους η πύρινη ενέργεια της Σελήνης στον Τοξότη είναι κάπως πιο ασταθής και δημιουργεί μέσα σας μεγαλύτερη νοητική ανησυχία, καθώς ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον 8ο ηλιακό σας οίκο, είστε σε διάθεση να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια και να εξερευνήσετε και πιο σκοτεινά μονοπάτια που συνήθως αποφεύγετε αγαπητοί Ταύροι. Αυτό αναφέρεται τόσο σε σας τους ίδιους όσο και στις στενές σας σχέσεις. Προσέξτε όμως τα συμπεράσματα που βγάζετε, καθώς η μέρα μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας παραπλανήσει. Το ίδιο ισχύει και για θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας, δηλαδή μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος ή να υπάρχει ένα πρόβλημα που χρειάζεται να διερευνηθεί σε βάθος. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται όλη τη μέρα απέναντι σας στον Τοξότη, δίνοντας στην ημέρα ένα πιο κοινωνικό τόνο και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για επαφές με άλλους. Συνήθως η ενέργεια της Σελήνης στον Τοξότη σας αρέσει και σας ταιριάζει, αφού ενεργοποιεί και την ερωτική σας ζωή, κάτι που μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση σχέσης και θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Το μεσημέρι προσέξτε λίγο περισσότερο σχέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως κάτι που θα ακούσετε να σας εκνευρίσει και να χάσετε την ψυχραιμία σας και να μην προσέξετε τον τρόπο αντίδρασης σας. Από την άλλη το βράδυ είναι πιο ερωτικό και ενδείκνυται για μια βόλτα ή μια συνάντηση με το ταίρι σας ή τους φίλους σας για να περάσετε καλά. Ακόμη και μια νέα γνωριμία μπορεί να σας κάνει ένα κλικ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μέρα που φαίνεται ότι θα ξοδέψετε πολλή από την ενέργεια σας για να ασχοληθείτε είτε με τα του «οίκου» σας είτε με τη δουλειά είναι η σημερινή. Βέβαια, τις μεσημεριανές ώρες μπορεί το πρόγραμμα σας να μην βγαίνει έτσι όπως το έχετε εκπονήσει από το πρωί, γι’ αυτό καλό είναι να δείξετε ευελιξία και κατανόηση όχι μόνο στους άλλους, αλλά και σε σας τους ίδιους. Συνήθως η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί απρόοπτα, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, να είστε πιο αυθόρμητοι στις αντιδράσεις και να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε ό,τι συμβαίνει χωρίς να το κάνετε θέμα. Το απόγευμα έχει μια τάση για παρεξηγήσεις και μπερδέματα, οπότε αποφύγετε μια επαγγελματική συνάντηση ή να βασιστείτε σε μια πληροφορία και να αναλάβετε δράση. Ακόμη, προσέξτε τη διατροφή σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ