Άση Μπήλιου: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι η καλύτερη στιγμή για να ενισχύσεις την ομορφιά σου – Πώς θα μας επηρεάσει;

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό από τις 16/08/2021 μέχρι τις 10/09/2021

Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας μια στάση στο δεύτερο από τα ζώδια της διακυβέρνησης της καθώς το πρώτο είναι ο Ταύρος, από τις 16/08/2021 ως τις 10/09/2021.

Ως κυβερνήτης του Ζυγού, ενός παρορμητικού αέρινου ζωδίου, η Αφροδίτη εδώ είναι συνδεδεμένη με την αισθητική, την ομορφιά, τη διανοητικότητα, τη δικαιοσύνη και την απασχολούν έντονα οι διαπροσωπικές σχέσεις (γάμος, συνεργασίες), ό,τι αντιπροσωπεύει δηλαδή ο έβδομος οίκος ενός ωροσκοπίου.

Τα άτομα με αυτή τη θέση στο γενέθλιο χάρτη τους είναι πολύ γοητευτικά, χαρισματικά και αποπνέουν μια εσωτερική ηρεμία.

Αυτή η Αφροδίτη αγαπά την ισότητα, τη δικαιοσύνη, προσπαθεί ενεργά να επιφέρει την αρμονία τόσο εσωτερικά όσο και στο περιβάλλον της και διαθέτει υψηλό αισθητικό κριτήριο.

Επιθυμεί να ευχαριστεί τους γύρω της και έχει έμφυτο το χάρισμα της διπλωματίας, δυσκολεύεται όμως να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της, αντίθετες απόψεις ή διαφωνίες, σε βαθμό που μπορεί να γίνει κάπως χειριστική ή λίγο ψυχρή επειδή νιώθει καταπιεσμένη.

Εκτιμά τους ανθρώπους των «γραμμάτων και των τεχνών», εκείνους που έχουν φινέτσα, ξέρουν να φέρονται και διαθέτουν εκλεπτυσμένος τρόπους, όπως και εκείνη.

Αγαπά τα όμορφα πράγματα της ζωής, τις απολαύσεις και μπορεί να γίνει λίγο τεμπέλα αν δεν έχει κάποιο κίνητρο.

«Ζυγίζοντας» διαρκώς τα υπέρ και τα κατά, μπορεί να αναβάλλει να πάρει μια απόφαση.

Νιώθει πλήρης όταν έχει σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις ζωής σε ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον.

Τι πρέπει να κάνουμε πρακτικά για να αξιοποιήσουμε τη διέλευση της από το Ζυγό:

Οι σχέσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο με αυτή τη θέση. Ρομαντικές, μακροχρόνιες και επαγγελματικές. Γι’ αυτό, μη διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να κάνετε κρατήσεις για δείπνα με φίλους ή συνεργάτες. Αν υπάρχουν διαφωνίες ή κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, προσπαθήστε να μην γίνεστε άκαμπτοι και επικριτικοί.

Ασχοληθείτε με την ομορφιά! Φροντίστε το πρόσωπο και το σώμα σας, περιποιηθείτε τα νύχια και τα μαλλιά σας. Αγοράστε ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα. Επενδύστε στην εικόνα σας και η Αφροδίτη σας υπόσχεται ότι θα λάμψετε. Αν θελήσετε να κάνετε επεμβατικές θεραπείες είναι ένα πολύ αποτελεσματικό διάστημα.

Διακοσμήστε ή εξωραΐστε το χώρο σας. Αγοράστε έπιπλα, έργα τέχνης, πίνακες. Βάλτε αυτές τις μικρές «πινελιές» εδώ κι εκεί που κλέβουν τις εντυπώσεις!

Επισκεφτείτε μουσεία, γκαλερί, χώρους τέχνης και κάντε τις κρατήσεις σας για τις παραστάσεις που θα θέλατε να δείτε.

Ξεκινήστε ένα χόμπι που θα δώσει διέξοδο στις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις. Αν σκέφτεστε να κάνετε μαθήματα ζωγραφικής, μουσικής ή χορού, δοκιμάστε το!
Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, σκεφτείτε ιδέες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σας, ή πώς να κάνετε μια καλύτερη και πιο επικερδή διαχείριση.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό;

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις, έντονη κινητικότητα και δράση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκομίσετε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά οφέλη, αρκεί να δείξετε σύνεση, συμβιβαστικό πνεύμα και ενσυναίσθηση.

Δείτε περισσότερα στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ