Glenn Close, Sharon Stone: Οι γυναίκες που σέβονται την ηλικία τους σε νέες φωτό - Έξαλλο το Madonnάκι και παρατραβηγμένο

Κάθε φάση της ζωής μας έχει την δική της χάρη και ομορφιά

Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες ξεκινούν τις πλαστικές ακόμα και από τα 20 τους χρόνια, υπάρχουν ορισμένες διάσημες κυρίες, όπως η Sharon Stone και η Glenn Close, που σέβονται την ηλικία τους.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζουν λοιπόν στα social media τις βλέπουμε με την φυσική τους ομορφιά, τα γκριζαρισμένα μαλλιά και τις ρυτίδες τους!

Και αν η παρατραβηγμένη Madonna γιορτάζει όλη την εβδομάδα τα 63ά γενέθλιά της, που είναι στις 16 Αυγούστου, οι δύο κυρίες που προαναφέραμε δεν φοβούνται να «αγκαλιάσουν» το γεγονός ότι μεγαλώνουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η 74χρονη Glenn Close, εδώ και χρόνια έχει αφήσει τα μαλλιά της λευκά με την Αμερικανίδα ηθοποιό να γράφει σε πρόσφατη ανάρτησή της:

«Γεια σας αγαπητοί μου ακόλουθοι. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έγραψα. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Πιπ και εγώ είμαστε στην άγρια ​​φύση, φεύγοντας για 3 1/2 μήνες για να κάνω 2 δουλειές.

Θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Προσπαθώ να μάθω περσικά για τη μία δουλειά και θα είμαι μαζί με τον Peter Dinklage και τον Josh Brolin για την άλλη. Πάντα νιώθω σαν να πηδάω από έναν γκρεμό στο μεγάλο άγνωστο, αλλά έχω μάθει ότι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις νέα φτερά είναι όταν τολμάς να πηδήξεις. Ενα δύο τρία....!!».

Αγέροχη και ακούραστη η Close φορά τα ταξιδιωτικά της ρούχα και μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο είναι έτοιμη για μια ακόμα περιπέτεια!

Η 63χρονη Sharon Stone από την πλευρά της ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ, με τα γυαλιά της και τα μαλλιά πιασμένα με μια κορδέλα.

«Η μέρα μου ήταν ένα rollercoaster στον παράδεισο και την κόλαση. Αποφάσισα να είμαι ευτυχισμένη για όσα έμαθα και με το ποιους έχω συνδεθεί» γράφει στο post.

Δείτε επίσης: Εκτός από τις… παραφουσκωμένες με υαλουρονικό: μια πριγκίπισσα, η Καρολίνα & μια σταρ, η Andie MacDowell αγαπούν ρυτίδες - γκρίζα μαλλιά (φωτό & βίντεο)

Το τελευταίο διάστημα η πρωταγωνίστρια του «Βασικό Ένστικτο» έχει αφήσει επίσης το φυσικό της χρώμα, με το «ασημί» να αχνοφαίνεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Και η Jane Fonda όμως, μια ηθοποιός που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές που είχε κάνει, έχει «αγκαλιάσει» πλέον τα γκρίζα μαλλιά και τις ρυτίδες της, όπως θα δείτε και στο βίντεο με το νέο της βιβλίο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Φυσικά δεν υποστηρίζουμε ότι οι πλαστικές και τα μπότοξ είναι αρνητικά, άλλωστε ο καθένας έχει το δικαιώμα να κάνει ότι εκείνος επιθυμεί στο σώμα του.

Είναι ωραίο όμως να βλέπει κανείς γυναίκες που δεν φοβούνται τον χρόνο, αφού κάθε ηλικία και κάθε φάση της ζωής μας έχει την δική της χάρη και ομορφιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ