Οι Παναγιές & οι ελληνικές σημαίες των celebrities: Χατζηβασιλείου, Αρναούτογλου, Γαβαλάς, Χατζίδου, Βερνίκου στο προσκύνημα της ημέρας

Έστειλαν τις ευχές τους για την σημερινή γιορτή

Τις ευχές τους για τον Δεκαπεντεύγουστο και την γιορτή της Παναγίας στέλνουν οι Έλληνες celebrities με αναρτήσεις τους στα social media.

Διάσημοι κύριοι και κυρίες ανεβάζουν φωτογραφίες με ελληνικές σημαίες και εικόνες της Θεοτόκου.

Ειδικότερα η φωτογράφος και καλλιτέχνης Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τις γαλαζόλευκες να κυματίζουν στον ουρανό, ενώ στο post της γράφει στα αγγλικά «στεκόμαστε ενωμένοι».

Η Βίκυ Χατζιβασιλείου από πλευράς της ανέβασε μια εικόνα της Παναγιάς και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

«Τις τελευταίες ημέρες άκουσες πολλές φορές το όνομά Σου στις επικλήσεις μας εδώ στη δοκιμαζόμενη ελληνορθόδοξη χώρα μας. Και η αλήθεια είναι ότι τα μάτια του ανθρώπου δεν βλέπουν καθαρά την Παναγία παρά μόνο μέσα από τα δάκρυα...

Ωστόσο Σε βλέπουν. Κάποτε θολά, κάποτε αργά, μα Σε βλέπουν. Και σήμερα που είναι η μέρα της Κοίμησής Σου, και είναι ανοιχτοί οι ουρανοί στις προσευχές, ένα πράγμα Σου ζητώ: Δίνε μας φώτιση (σε πιστούς και άπιστους) να κάνουμε πάντα το σωστό και το δίκαιο! Χρόνια πολλά σε όλους!» έγραψε η δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια.

Με μια εικόνα θέλησε να πει τα χρόνια πολλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον παρουσιαστή να γράφει στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

«Χρόνια Πολλά Παναγιά μου ,δώσε δύναμη σε όσους την χρειάζονται, υπομονή σε αυτούς που την εχουν ανάγκη, υγεία σε όλους, και συγχώρα αυτούς που δεν καταλαβαίνουν δείχνωντας τους τον σωστό δρόμο… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!»

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου πάλι έγραψε στο δικό της Post: «Χρόνια πολλά σε όλους! Η Παναγία να μας φυλάει❤️ Μεγάλη γιορτή για την ορθοδοξία μας σήμερα και με αυτή την αφορμή,το @archondariki κάνει δωρο σε 3 τυχερους από 1 πανέμορφη χειροποίητη εικόνα με τον αγιο της επιλογής του!».

Ο Λάκης Γαβαλάς πάλι βρέθηκε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή  με τον ίδιο να εύχεται χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.

«Καλημέρα και καλο δεκαπενταύγουστο‼️??? Ο Μάριος η Μαρία η Δέσποινα ο Παναγιώτης η Παναγιώτα εχουν την τιμητική τους...??

Εύχομαι σε αυτούς αλλα και σε όλους μας η Παναγιά να ρίξει πέπλο αγάπης αγαλίασης καλωσύνης και γιατι οχι και ευτυχίας...??‼️✝️??? Χρόνια πολλά??».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ